Ο Rock πήρε τηλέφωνο τον CM Punk μετά το τέλος του RAW!


Ο Rock ήταν παρών χθες στο Staples Center του Los Angeles, όπου διεξήχθη το RAW, για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Paige, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η κινηματογραφική ομάδα του.

Μετά την ολοκλήρωση του ''κόκκινου'' show, ο ''Great One'' έκανε την εμφάνιση του στο ρινγκ και απηύθυνε τον λόγο στους χιλιάδες θεατές που παρευρέθηκαν. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αρκετοί οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του CM Punk, χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Ο βετεράνος Superstar, μόλις άκουσε τις ιαχές, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και κάλεσε τον Punk, ο οποίος όμως δεν απάντησε. Στη συνέχεια, ένας άνθρωπος της εταιρίας εμφανίστηκε και είπε στον Rock να αλλάξει θέμα, ενώ ένας θεατής, απευθυνόμενος στον θρυλικό Superstar, είπε ''Άλλαξε θέμα για να μην σου κλείσουν το μικρόφωνο''.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του PWInsider, το γεγονός έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ιθυνόντων του promotion και ιδίως του Vince McMahon, μιας και όπως είναι γνωστό, το WWE έχει εδώ και περίπου 3 χρόνια νομική διαμάχη με τον Punk.



Για το Ringside House,
Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Νεότερη Παλαιότερη