Τέλος το Ringside House Podcast


Μετά από 20 επεισόδια που κάναμε με το Ringside House Podcast, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την στήλη και να προχωρήσουμε σε κάτι καινούριο.

Αρχικά τα επεισόδια του Ringside House Podcast γινόντουσαν κάθε (σχεδόν) Σαββατοκύριακο από αρχές Σεπτεμβρίου του 2016 μέχρι και σήμερα. Ήταν μια αρκετά επιτυχημένη εκπομπή με σημαντική υποστήριξη από εσάς, με αποτέλεσμα να μας βοηθήσετε να την συνεχίσουμε μέχρι και σήμερα.

Πέρασε λοιπόν ο καιρός, για την ακρίβεια 5 μήνες. Μέσα σε 5 μήνες περάσαμε υπέροχα, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τα γεμάτα από ειδήσεις και φημολογίες απογεύματα του Σαββάτου στο κανάλι μας στο YouTube. Και πέρα από το Pro Wrestling και την βασική θεματολογία της εκπομπής, εμείς το διασκεδάσαμε περισσότερο από εσάς.

Ο λόγος που τα επεισόδια θα σταματήσουν είναι πολύ απλός για να τον καταλάβει κανείς. Αρχικά, ο κόσμος θέλει να βλέπει κάτι διαφορετικό, επίσης, ήταν σχετικά και για εμάς δύσκολο να βρισκόμαστε κάθε εβδομάδα πάνω από το μικρόφωνο, καθώς έχουμε κι εμείς υποχρεώσεις όπως όλος ο κόσμος.

Παρ' όλα αυτά εμείς δεν θα χαθούμε, αντίθετα θα ξεκινήσουμε συζήτηση για μια νέα εβδομαδιαία στήλη παρόμοια με το Ringside House Podcast. Το πότε θα ξεκινήσουμε, δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Περιμένουμε να προταθούν περισσότερες ιδέες από το συντακτικό επιτελείο του Ringside House ώστε να βγάλουμε την ανακοίνωση.

Σημείωση: Το τελευταίο επεισόδιο του Ringside House Podcast θα γίνει αύριο (Κυριακή 19/02) στις 17:00 το απόγευμα στο κανάλι μας στο YouTube, καλό είναι να είσαστε όλοι εκεί για να σας ευχαριστήσουμε ο κάθε ένας ξεχωριστά για την παρέα σας, και για την υποστήριξή σας στο Podcast.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη