NXT 01/02/2017: Καλώς τον πρωταθλητή!


Στο πρώτο επεισόδιο του "κίτρινου" show μετά το TakeOver, το ενδιαφέρον ήταν χαμηλό. Με μόνο τρεις αγώνες και απόντες τους περισσότερους stars του show, την παράσταση έκλεψε το ντεμπούτο του WWE United Kingdom Champion, Tyler Bate.


Ember Moon vs. Aliyah

H Εmber Moon συνεχίζει την ανοδική της πορεία και όλα δείχνουν πως η Asuka θα πρέπει να την υπολογίζει ως την επόμενη διεκδικήτρια του NXT Women's Championship. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλε, η Aliyah δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της Moon. Eclipse και pinfall για τη νίκη.


Οney Lorcan vs. Tyler Bate

Ο UK Champion ήρθε για να "μείνει" στο NXT. Ο πρώτος του αγώνας ήταν εναντίον στον Oney Lorcan, έναν σκληροτράχηλο παλαιστή. Πράγματι,"έβαλε" ζόρια στον αντίπαλό του, αλλά ένα Tyler Driver 97 ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στον 19χρονο Βρετανό.


Elias Samson vs. No Way Jose

H κόντρα που "γεννήθηκε" την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Samson και Jose, ήρθε η ώρα να "εκτυλιχτεί" στο ρινγκ του NXT. Αν και ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και σκληρός, δεν άργησε να βγει και ο νικητής. Ο Samson, αν και"έβγαλε" όλα τα όπλα του, δεν στάθηκε ικανός να πάρει τη νίκη απέναντι στον υψηλόσωμο Jose.



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη