WWE 205 Live 31/01/2017: The Runaway King!


Ο Neville έχει εδραιωθεί για τα καλά στην"κορυφή" των singles competitors, ώντας Cruiserweight Champion. Αυτή τη φορά όμως, κλήθηκε να αγωνιστεί σε tag team αγώνα, στο πλευρό του Noam Dar. Η έκβαση του αγώνα όμως, δεν τον κολάκεψε καθόλου. Ακόμη, είδαμε το ντεμπούτο του Γιαπωνέζου Αkira Tozawa.


Tony Nese vs. Lince Dorado

Ο φορμαρισμένος Nese, αν και ξεκίνησε μέτρια, δεν άργησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, βασιζόμενος στην ταχύτητα και τη δύναμή του. Όταν ο luchador όμως πέρασε στην αντεπίθεση, ο Nese, ύπουλα, προσπάθησε να του αφαιρέσει τη μάσκα, βγάζοντας τον εκτός ρυθμού και εκτελώντας το running knee για να κερδίσει. Μετά τον αγώνα, επιτέθηκε στον Dorado, αλλά την επίθεση σταμάτησε με εισβολή ο Nese.


Akira Tozawa vs. Aaron Solo

Ο Γιαπωνέζος εκμεταλλεύτηκε το ντεμπούτο του και φρόντισε να εντυπωσιάσει το κοινό του 205 Live. O Τοzawa χρησιμοποιώντας ταχύτητα και περνώντας ισχυρά χτυπήματα, "στρίμωξε" τον Solo και εκτελώντας ένα υπέροχο German Snap Suplex, πήρε τη μεγάλη νίκη. 


Jack Gallagher & Cedric Alexander vs. Noam Dar & Neville

Ο Cruiserweight Champion Neville κλήθηκε να δείξει τις δυνάμεις του σε tag team αγώνα. Ξεκινώντας απέναντι στον Jack Gallagher, υπερίσχυσε αρκετά εναντίον του"Gentleman", κάνοντας το tag στον Dar, ο οποίος εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών, καθώς έχασε το προβάδισμα που είχε χτίσει ο Neville. Ο Dar έκανε το tag στον Neville, o πρωταθλητής αγωνίστηκε έξυπνα και ξαναπήρε τον έλεγχο, αλλά το θράσος του Dar να κάνει από μόνος του tag-in, οδήγησε τον Neville να αποχωρήσει από τον αγώνα σε κομβικό σημείο, κάνοντας το stipulation να γίνεται (ανεπίσημα) 1 vs 2. Ο Dar, έρμαιο στα χέρια των Gallagher και Alexander, δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα από τα χέρια του"αντίζηλου" του, Cedric Alexander.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη