Οι δέκα πιο υποσχόμενοι Βραζιλιάνοι μαχητές


Η Βραζιλία αποτελεί μία εκ των κορυφαίων"παραγωγών" μαχητών στον κόσμο των ΜΜΑ. Renan Barao, Junior Dos Santos, Jose Aldo, Wanderlei Silva, Anderson Silva είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία(διαχρονικά) ονόματα που έχει βγάλει η Βραζιλιάνικη σχολή. Σε αυτό το αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε τα δέκα πιο"καυτά" ονόματα από"τη χώρα της samba", τα οποία αναμένεται να γράψουν τη δική τους ιστορία στα ΜΜΑ.


Bruno Azevedo

Θεωρείται εκ των κορυφαίων flyweight της χώρας του. Με ρεκόρ 16-2 (στο επαγγελματικό όμως 15-2), εκ των οποίων οι δέκα νίκες ήρθαν με submission, έχει στρέψει τα βλέμματα του ΜΜΑ κόσμου επάνω του.

Kinberly Novaes

Η Novaes έγινε ευρύτερα γνωστή από ένα αρκετά αξιοπερίεργο περιστατικό. Αγωνιζόταν με την Jessica Andrade(αγωνίζεται στο UFC), την κέρδισε με ΤΚΟ, ενώ μάλιστα ήταν τριών μηνών έγκυος! Ανοίκει στην κατηγορία strawweight και έχει ρεκόρ 9-2.

Luan Santiago

Aποτελεί ένα"καυτό" όνομα στο χώρο, όντας μάλιστα το προσωπικό"στοίχημα" του βετεράνου των UFC και PRIDE, Cristiano Marcello. Ο 22χρονος έχει ρεκόρ 10-2, έχοντας πετύχει και τέσσερα ΚΟ's ! Αγωνίζεται σαν featherweight.

Virna Jandiroba

Η Virna έχει ρεκόρ 10-0, έχοντας νικήσει μάλιστα και την βετεράνο(με συμμετοχή στο UFC αλλά και στο Bellator), Lisa Ellis. Αγωνίζεται στην strawweight κατηγορία.

Killys Mota

Eίναι 26 χρονών , ανοίκει στην lightweight κατηγορία και έχει αγωνιστεί επτά φορές εντός και δύο εκτός(στην Αργεντινή), έχοντας κρατήσει το απόλυτο, με 9-0!

Deiveson Alcantara

Τα λόγια περισσεύουν για τον Alcantara, καθώς οι στατιστικές"μιλάνε"από μόνες τους. O"Daico", αγωνίζεται στην flyweight κατηγορία και το ρεκόρ του είναι 11-0!

Juliana Velasquez

Η 30χρονη μαχήτρια πριν ασχοληθεί με τις μικτές πολεμικές τέχνες, αγωνιζόταν για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια σε αγώνες τζούντο. Το ρεκόρ της είναι 5-0, έχοντας πετύχει όλες τις νίκες σε λιγότερο από δύο χρόνια, και οι δύο να είναι με ΤΚΟ! Αγωνίζεται στην κατηγορία bantamweight.

Carlos Ribeiro

Από τους πιο έμπειρους της λίστας μας. Είναι 29 ετών και το σερί του είναι στο 13-2-1, ενώ αυτή τη στιγμή είναι αήττητος για 9 αγώνες στη σειρά εντός των συνόρων(Βραζιλία). Σχεδόν οι μισές του νίκες(6 από τις 13) έχουν έρθει με submission. Αγωνίζεται σαν featherweight.

Kaua Fernanes

Ο Fernanes ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 και διανύει αισίως το τρίτο του έτος στο οκτάγωνο, όντας αήττητος. Αγωνίζεται στις κατηγορίες bantamweight και featherweight.

Felipe Nilo

Ο μαχητής αυτός"τρέχει" το ρεκόρ του στο 7-1. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο και άσσος στις λαβές, καθώς είναι αξιοσημείωτο πως οι περισσότερες νίκες του, έχουν έρθει από submission. Αγωνίζεται στην κατηγορία lightweight.


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη