WWE 205 Live 03/01/2017: Ο Βασιλιάς των Cruiserweights!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του WWE 205 Live για το 2017. Πάμε λοιπόν να δούμε τι συνέβη στο σόου, στο αναλυτικό ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Tajiri vs. Sean Maluta

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Βετεράνο της Cruiserweight Division, Tajiri, να πραγματοποιεί την επιστροφή του στα ρινγκ του WWE και ντεμπούτο στο WWE 205 Live. Ο αντίπαλός του ήταν σχετικά εύκολος αφού κέρδισε τον αγώνα σύντομα χρησιμοποιώντας μερικά δυνατά Buzzsaw Kicks.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, εμφανίστηκε ο The Brian Kendrick και τον καλωσόρισε πίσω στο WWE, αφού ο Kendrick εισήλθε στο ρινγκ και προσπάθησε να τον συγχαρεί για την επιστροφή του καθώς και για την νίκη του, ο Ιάπωνας τον έφτυσε με ένα πράσινο υγρό στο μέτωπο.

Jack Gallagher vs. Tony Nese

Να σημειώσουμε ο,τι ο Tony Nese είχε στο πλευρό του (στο ringside) και τον Drew Gulak. Οι δύο παλαιστές κρατούσαν καλά τον αγώνα στα χέρια τους, κυρίως ο Jack όπου έκανε το WWE Universe να γελάει ασταμάτητα με τις κινήσεις του. Το ματς, όμως, έληξε με DQ υπέρ του Gallagher καθώς ο Βρετανός δέχτηκε την επίθεση του Ariya Daivari, ο Ariya επιτέθηκε τόσο άσχημα στον Jack με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να παρέμβουν και οι διαιτητές για να απομακρυνθεί από την αρένα.


Noam Dar vs. Mustafa Ali

Από την έναρξη του αγώνα ο Mustafa Ali ξεκίνησε αρκετά νευρικά μπορούμε να πούμε, κάτι που τον έκανε να φαίνεται περισσότερο έτοιμος απ' ότι ο Noam Dar. Οι δύο Cruiserweights οδηγήθηκαν στο ringside, δίνοντας την δυνατότητα στον Dar να παίξει το «βρώμικο» παιχνίδι του και να πάρει το πάνω χέρι. Τα highlights του αγώνα ήταν το πανέμορφο Tornado DDT σε συνεργασία με το κόρνερ, του Mustafa, καθώς και το εξαιρετικό Neckbreaker από τον ίδιο. Το αποτέλεσμα κρίθηκε μετά το θεαματικό Inverted 450 Splash.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια του WWE 205 Live, ανακοινώθηκε και το ντεμπούτο του Tozawa, ο οποίος πρόκειται να εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο.


Neville vs. T.J. Perkins

Ο "Βασιλιάς των Cruiserweights", αντιμετώπισε τον πρώην Cruiserweight Champion, T.J. Perkins στο Main Event του εβδομαδιαίου WWE 205 Live. Πριν αρχίσει η αναμέτρηση, είχαμε ένα μικρό staredown με τον Perkins να δείχνει disrespect στον αντίπαλό του. Ωστόσο, στα του αγώνα, o T.J.P. προσπάθησε να φτάσει κοντά στο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μέχρι και Frankensteiner, παρ' όλα αυτά ο Neville πέρασε μέσα από Superplex τον Perkins για να στεφθεί νικητής του αγώνα.


Αποτελέσματα WWE 205 Live 03/01/2017:

- Ο Tajiri επιβλήθηκε του Sean Maluta
- Ο Jack Gallagher επικράτησε του Tony Nese
- Ο Mustafa Ali νίκησε τον Noam Dar
- Ο Neville κέρδισε τον T.J. Perkins

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη