SMACKDOWN LIVE 20/12/2016: Δώρο χριστουγέννων από Bryan σε Styles!


Ένα όμορφο επεισόδιο διεξήχθη χθες βράδυ στο SmackDown Live. Τα μάτια μας είδαν 2 αγώνες με τίτλους υπό διεκδίκηση, ενώ παρακολουθήσαμε ένα δυναμικό main event. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

WWE Championship Match
AJ Styles (c) vs. James Ellsworth

Για πρώτη φορά είδαμε τον James Ellsworth να δέχεται αποδοκιμασίες από το WWE Universe. Όπως καταλάβατε λοιπόν, το επεισόδιο άνοιξε με το WWE Championship Match, ο James Ellsworth έλυσε τις διαφορές του με τον Phenomenal One αφού ηττήθηκε σε λιγότερο από 3 λεπτά. Μετά την αναμέτρηση ο νικητής κατασπάραξε τον ηττημένο.


Λες και δεν έφτανε αυτό, εμφανίστηκε ο Dolph Ziggler κατά την διάρκεια που ο Styles έκανε promo. Ο Showoff ομολόγησε πως θέλει ένα title shot για τον τίτλο του Phenomenal, ωστόσο τους σταμάτησε ο Baron Corbin για να ολοκληρώσει ισχυρίζοντας πως ο μοναδικός που αξίζει title shot είναι αυτός, και κανείς άλλος. Δεν άργησε να έρθει το End of Days από τον Lone Wolf.


Intercontinental Championship Match
The Miz (c) vs. Apollo Crews

Συνεχίζουμε στην δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς, όπου ο Apollo Crews επιχείρησε να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με την εταιρία του Κονέκτικατ. Τα σχέδια φάνηκε να του τα χάλασε ο The Miz ο οποίος με βρώμικο τρόπο διατήρησε τον τίτλο του, ενώ τον πέρασε μέσα και από Skull Crushing Finale. Αμέσως μετά η Renee Young προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον A-Lister αλλά αυτός αντί να απαντήσει στην ερώτησή της, την έκανε ρεζίλι λέγοντας "πες μας για την σχέση σου με τον Dean Ambrose", το segment έκλεισε με την Young να χαστουκίζει τον Intercontinental Champion.


Η Natalya παραδέχεται το λάθος της...

Σε ένα σύντομο segment που είδαμε στην αρένα μεταξύ Carmella, Natalya & Nikki Bella, η Neidhart αποκάλυψε ότι όντως αυτή ήταν που επιτέθηκε πισώπλατα στην Nikki, ενώ δεν παρέλειψε να την αποκαλέσει και "σκύλα", κάτι το οποίο ξεπέρασε τα όρια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Carmella δέχτηκε την επίθεση της Natalya λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το promo.


Dean Ambrose vs. Luke Harper

Προχωράμε σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, και αυτή ήταν ανάμεσα στους Dean Ambrose και Luke Harper ενώ στο ringside βρισκόντουσαν οι Bray Wyatt και Randy Orton αντίστοιχα. Στα του αγώνα, οι δύο Superstars είχαν εξαιρετική χημεία στο ρινγκ μέχρι που η μάχη οδηγήθηκε στο ringside, όπου ο Lunatic Fringe χτύπησε τους Orton & Wyatt, επέστρεψε στο ρινγκ και με ένα έξυπνο Roll-Up "τσίμπησε" την νίκη.


Αμέσως μετά όμως, δέχτηκε την επίθεση των Eater of the Worlds & Viper με Sister Abigail και RKO ταυτόχρονα. Την στιγμή που η Wyatt Family αποχώρησε από την αρένα, ο Miz εμφανίστηκε και επίσης χτύπησε με Skull Crushing Finale τον ταλαιπωρημένο Dean Ambrose.


Alexa Bliss vs. La Luchadora

Στην πρώτη γυναικεία αναμέτρηση της βραδιάς, η Alexa Bliss αντιμετώπισε μια γυναίκα με ονομασία... La Luchadora. Φορούσε μάσκα, και χρησιμοποιούσε κινήσεις τύπου high-flying ώστε να φανεί πως είναι ξεχωριστή παρουσία. Παρ' όλα αυτά, η Bliss δέχτηκε από το πουθενά το Dis-Arm-Her και ηττήθηκε, τότε πίσω από την μάσκα φανερώθηκε η Becky Lynch, με την SmackDown Women's Champion να μένει... σοκαρισμένη.


Mojo Rawley vs. Curt Hawkins

Χωρίς πολλά-πολλά, ήταν η ανούσια αναμέτρηση της βραδιάς. Για την ιστορία, ο Mojo Rawley δίχως ιδιαίτερη δυσκολία κέρδισε τον Curt Hawkins και πανηγύρισε με τον γνωστό star του “Shooter”, Ryan Phillippe.


Dolph Ziggler vs. Baron Corbin
(Ο νικητής αντιμετωπίζει τον AJ Styles για το WWE Championship)

Τις διαφορές τους από την έναρξη του επεισοδίου έλυσαν στο main event της βραδιάς οι Dolph Ziggler και Baron Corbin, όπου ο Daniel Bryan τους έβαλε αντιμέτωπους με τον νικητή του αγώνα να κατακτά την θέση του #1 Contender για το WWE Championship του AJ Styles.


Ωστόσο, η αναμέτρηση έληξε με Double Count-Out καθώς οι δυο παλαιστές αφέθηκαν σε ένα brawl έξω στο ringside, όπου καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο Phenomenal One που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Αφού είδαμε την επίθεση του Styles με την καρέκλα στα σώματα των δυο ταλαιπωρημένων παλαιστών, ο General Manager του SmackDown Live είχε ένα... "δωράκι" για τον πρωταθλητή. Συγκεκριμένα του ανακοίνωσε ο,τι το εμπόδιο θα είναι δύσκολο γιατί θα πρέπει να υπερασπιστεί τον WWE τίτλο σε Triple Threat Match απέναντι στους Corbin & Ziggler.


Αποτελέσματα SmackDown Live 20/12/2016:

- Ο AJ Styles επικράτησε του James Ellsworth (παρέμεινε WWE Champion)
- Ο The Miz κέρδισε τον Apollo Crews (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Ο Dean Ambrose νίκησε τον Luke Harper
- Η La Luchadora επιβλήθηκε της Alexa Bliss
- Ο Mojo Rawley κέρδισε τον Curt Hawkins
- Ο αγώνας Dolph Ziggler vs. Baron Corbin έληξε με Double Count-Out

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη