NXT 21/12/2016: Glorious!


Κέρδισε τρεις ακόμη superstars και το δικαίωμα να διεκδικήσει το NXT Championship από τον Shinsuke Nakamura. Ο λόγος για τον Bobby Roode, ο οποίος κατάφερε να υπερισχύσει των αντιπάλων του και πλέον ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία στο NXT Takevover: San Antonio.

Billie Kay vs. Daria Berenato

Ο πρώτος αγώνας της βραδείας"είχε" γυναικείο άρωμα. Η Berenato με τον τίτλο του μεγάλου αουτσάιντερ, φρόντισε να αποστομώσει τους πάντες και πήρε από νωρίς το πάνω χέρι, καταφέρνοντας να"στριμώξει" την Kay! Η ροή του αγώνα άλλαξε, όταν η παρούσα εκτός ρινγκ, Peyton Royce, επενέβη, δίνοντας το χώρο για ένα δυνατό kick της Kay και τη νίκη. Μετά τον αγώνα, το δίδυμο αυτό προκάλεσε άλλη μια φορά την NXT Women's Champion, Asuka.


The Authors of Pain vs. John Ortagun & Anthony Bowens

Οι Authors δείχνουν να μην σταματούν με τίποτα την τρελή πορεία τους. Αφού έδωσαν αρκετό ξύλο στους αντιπάλους τους, τους αποτελείωσαν με διπλό powerbomb και το διαιτητή να σταματάει τον αγώνα λόγο αδυναμίας των Ortagun & Bowens να συνεχίσουν.


Roderick Strong vs. Tye Dillinger vs. Bobby Roode vs. Andrade Almas (NXT Championship No1 Contender's Match)

Το μεγάλο main event της βραδιάς. Οι τέσσερις νικητές του τουρνουά για τη διεκδίκηση του NXT Championship συμμετείχαν στον μεγάλο"τελικό". Οι Almas και Strong ξεκίνησαν δυναμικά, με τον Strong να υπερισχύει και να αποκτά έλεγχο, πετυχαίνοντας το Sick Kick και αποκλείοντας τον Almas. Ο Strong θέλησε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αλλά Dillinger είχε αντίθετη άποψη και έκοψε τη φόρα του αντιπάλου του με το Tye-Braker, αποκλείωντάς τον. Οι Roode και Tye Dillinger ήταν το ζευγάρι που θα έβγαζε νικητή. Ο"Glorious" γλύτωσε από το Tye- Braker και κατάφερε να πάρει την νίκη με DDT. Πλέον, θα πρέπει να περιμένεις έως τις 28 Γενάρη και το NXT Takeover:San Antonio για να διεκδικήσει τον τίτλο!


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη