NXT 16/11/2016 : "Ορεκτικό" για το TakeOver!


To NXT TakeOver: Toronto απέχει δυο ημέρες. Το NXT μας επεφύλασσε ένα επεισόδιο που κράτησε τους μεγαλύτερους stars εκτός, αλλά μας προσέφερε πλούσιο θέαμα και μια ματσάρα.

Liv Morgan vs. Peyton Royce

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά, έχοντας και τις δυο να αρχίζουν επιθετικά. Η Morgan ήταν αυτή που πλησίασε πρώτη τη νίκη, όταν παγίδεψε την Royce σε submission. Η Billie Kay επενέβη, προκάλεσε το DQ υπέρ της Morgan. Όταν ξεκίνησε το beatdown, η Aliyah εισέβαλλε και εκείνη για να βοηθήσει τη Morgan, δίχως επιτυχία και ξαφνικά, ήρθε και η Ember Moon, όπου με δυο dropkickc κατάφερε να σταματήσει τις Royce & Kay!


Elias Samson vs. Nathan Cruz

Με στυλ επέστρεψε ο Samson στο NXT. Πλαισιωμένος από μια ακουστική κιθάρα, έπαιξε ένα τραγούδι και έκανε την κανονική του είσοδο στο ρινγκ. Αντίπαλός του, ο Nathan Cruz. Ο αγώνας ήταν σχετικά σύντομος και ο Samson "καθάρισε" με reverse swinging neckbreaker. 


Andre Almas vs. Cedric Alexander

Ήταν αναμφίβολα ο αγώνας της βραδιάς. Θυμίζουμε πως τελευταία φορά που οι δυο τους ήταν στο ίδιο ρινγκ, ήταν σαν ομάδα και για το πλαίσια του Dusty Rhodes Tag Classic, όπου ο Almas"χρέωσε" την ήττα τους στον Alexander και του επιτέθηκε. Γυρνώντας στο σήμερα, οι δυο τους έδωσαν έναν καταπληκτικό αγώνα. Ο Alexander ξεκίνησε πολύ καλύτερα, παγιδεύοντας τον αντίπαλό του σε σειρά από chops και καθαρή επιλογή να εξασθενίσει το θώρακά του. Ο Almas δεν το έβαλε κάτω και  επιδεικνύοντας πνεύμα μαχητή, πέρασε σε δικό του σετ επίθεσης. O Alexander ανέτρεψε, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο Lumbar Check. ο Almas ξεγλίστρησε και πήρε το pinfall ύστερα από ένα θεαματικό και συνάμα βίαιο hammerlock DDT! Σίγουρα από τους καλύτερους αγώνες που έχουμε δει σε εβδομαδιαίο επεισόδιο του NXT.



Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη