NO MERCY 2016: ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ !


Ο Luke Harper πραγματοποίησε μια επιστροφή που δύσκολα θα ξεχαστεί από το WWE Universe, στο Main Event του No Mercy 2016 για να δώσει μια σημαντική «ασίστ» στον Bray Wyatt, με τον οποίο φαίνεται να ένωσε ξανά τις δυνάμεις του. Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

8-Man Tag Team Kickoff Match
The Hype Bros & American Alpha vs. The Ascension & The Vaudevillains

Στον μοναδικό αγώνα του Kickoff, σε ένα 8-Man Tag Team Match με αρκετή δράση, στο οποίο φάνηκαν ιδιαίτερα οι American Alpha με τους Hype Bros οι οποίοι μάλιστα πήραν και την νίκη χάρις το Grand Amplitude του Jason Jordan στον Aiden English.


WWE World Championship Match
John Cena vs. AJ Styles (c) vs. Dean Ambrose

Κατά την διάρκεια του Kickoff, ανακοινώθηκε πως το PPV θα ανοίξει για πρώτη φορά με WWE World Title Match, ωστόσο το Triple Threat Match από το main event μεταφέρθηκε στην έναρξη του επεισοδίου.

Σ' ένα από τα υποψήφια Matches of the Year, ο AJ Styles κατά την διάρκεια βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση καθώς τον κλείδωσαν με submissions ταυτόχρονα οι John Cena & Dean Ambrose, ωστόσο έκανε tap με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μην μπορεί να ανακηρύξει τον νικητή του αγώνα. Έτσι έδωσε rematch την ίδια στιγμή.


Στην επανάληψη λοιπόν, οι 3 παλαιστές έκαναν σπουδαίες προσπάθειες για να φύγουν με τον τίτλο γύρω από την μέση τους, αλλά αυτός που κατάφερε να στεφθεί νικητής του αγώνα και να παραμείνει WWE World Champion, ήταν ο Phenomenal One ο οποίος χρησιμοποίησε την καρέκλα εις βάρος του 15-φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.


Nikki Bella vs. Carmella

Εδώ που τα λέμε, την χρειαζόταν πολύ αυτή την νίκη, και αναφερόμαστε στην Nikki Bella, η οποία κατάφερε επιτέλους να επικρατήσει της Carmella με τον οποία έχει διαμάχη σχεδόν 2 μήνες τώρα. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε μέσα από Rack Attack 2.0.


SmackDown Tag Team Championship Match
Heath Slater & Rhyno (c) vs. The Usos

Σε δύσκολο σημείο έφτασε η ομάδα του Heath Slater και του Rhyno, για να αποφύγει τον... τραυματισμό από τις επικίνδυνες επιθέσεις των Usos. Όπως καταλάβατε και εσείς, οι Slater & Rhyno παρέμειναν πρωταθλητές υπό δύσκολες συνθήκες, χάρις το GORE του ECW Original.


Baron Corbin vs. Jack Swagger

Δεν θα βρει στον ήλιο μοίρα ο All American-American. Συγκεκριμένα, σε επαναληπτικό αγώνα του SmackDown Live, ο Jack Swagger ηττήθηκε από τον Baron Corbin με End of Days. Ο Swagger έκανε απόπειρες με Patriot Lock αλλά δεν τα κατάφερε.


Intercontinental Championship - Title vs. Career Match
The Miz (c) vs. Dolph Ziggler

Από την έναρξη του αγώνα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Dolph Ziggler πάλεψε με το χέρι στην καρδιά έχοντας την καριέρα του on the line. Σε μια αναμέτρηση με πολλά near falls και αρκετές ποικιλίες κινήσεων (κυρίως finishers), ο Showoff χρειάστηκε 2 μόλις Zig Zag για να πάρει την νίκη και να στεφθεί νέος Intercontinental Champion, ενώ προηγουμένως απέφυγε 2 δυνατά Skull Crushing Finale + την παρέμβαση των Spirit Squad.


Αξίζει να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι παρεμβάσεις των Maryse & Spirit Squad, οι πρώην συνεργάτες του Ziggy επιχείρησαν να του επιτεθούν, ενώ η Maryse έριξε άρωμα στο πρόσωπο του Showoff. Παρ' όλα αυτά ο διαιτητής μετά από λίγη ώρα τους απέβαλε.


Alexa Bliss vs. Naomi

Εφόσον η Becky Lynch τραυματίστηκε, δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί απέναντι στην διεκδικήτρια Alexa Bliss. Την θέση της όμως πήρε η Naomi η οποία έκανε την έκπληξη παίρνοντας την νίκη με έξυπνο τρόπο.


Bray Wyatt vs. Randy Orton

Στο main event της βραδιάς είδαμε την καλοχτισμένη αναμέτρηση ανάμεσα στους Eater of the Worlds και Apex Predator. Ο αγώνας εξελισσόταν σε καλούς ρυθμούς μέχρι που και οι δυο τους βγήκαν στο ringside, τότε τα πράγματα... αγρίεψαν καθώς στην επιστροφή τους στο ρινγκ τα φώτα έσβησαν και...


LUKE HARPER! Ο Luke Harper εμφανίζεται και κοιτάει κατάματα τον τρομοκρατημένο Randy Orton, έπειτα γυρίζει την πλάτη του και τότε ο Bray Wyatt τον χτυπάει με Sister Abigail για την νίκη. Και επίσημα ο Bray Wyatt's Prodigal Son επέστρεψε στα καθήκοντα του... αδελφού του.



Αποτελέσματα No Mercy 2016:

- Οι Hype Bros & American Alpha κέρδισαν τους Ascension & Vaudevillains
- Ο AJ Styles επικράτησε των John Cena και Dean Ambrose (παρέμεινε πρωταθλητής)
- Η Nikki Bella νίκησε την Carmella
- Οι Rhyno & Slater κέρδισαν τους Usos (παρέμειναν πρωταθλητές)
- Ο Baron Corbin επικράτησε του Jack Swagger
- Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Miz (νέος πρωταθλητής)
- Η Naomi επικράτησε της Alexa Bliss
- Ο Bray Wyatt κέρδισε τον Randy Orton

Δείτε όλο το Pay-Per-View παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη