Goldberg για Hall of Fame & WrestleMania


Δώδεκα χρόνια μετά τη μεγάλη του επιστροφή στο WWE και λίγες μέρες πριν τον (δεύτερο χρονικά) αγώνα του με τον Brock Lesnar, ο Bill Goldberg φαίνεται να πηγαίνει ολοταχώς και για ένταξη στο WWE Hall of Fame, ενώ πιθανότατα να τον δούμε να αγωνίζεται και στη WrestleMania.

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν με την επικοινωνία του Goldberg με την 2K Games, για προώθηση του WWE 2K17. Η πιθανότητα αυτή φαίνεται να εξετάζεται πολύ σοβαρά, καθώς το συγκεκριμένο χρονικό σημείο βρίσκει τον Goldberg πολύ ψηλά στον τομέα του marketing και το όνομά του φαίνεται να "μετράει" πάρα πολύ για την εταιρεία, γεγονός που το WWE θέλει να εκμευταλλευτεί στο έπακρο.

Με άλλα λόγια, θέλουν να συνδυάσουν την εισαγωγή του στο Hall of Fame με έναν αγώνα στη WrestleMania. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βλέπουμε superstars αναλόγου μεγέθους να επιστρέφουν (αρχικά) για την προώθηση ενός videogame και να καταλήγουν στο Hall of Fame ή ακόμη και να δείνουν αγώνα στην 'Mania, (Sting & Ultimate Warrior τα μεγαλύτερα παραδείγματα).


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας 
Νεότερη Παλαιότερη