Πλάνα για AJ Styles στο Survivor Series


Βγαίνοντας από το Backlash και το No Mercy, τα νέα σχέδια για τον AJ Styles είναι να υπερασπιστεί το WWE World Championship στο Survivor Series 2016 και μάλιστα κόντρα σε ισχυρό αντίπαλο.

Βέβαια, το συγκεκριμένο ματς το έχουμε ξανά δει και είμαστε σίγουροι πως αρκετοί από εσάς δεν θα θέλατε να το δείτε ακόμη μια φορά, αλλά φαίνεται πως το WWE σχεδιάζει μεγάλα πλάνα για το συγκεκριμένο feud που θα μας οδηγήσει σε WWE World Championship Match στο Survivor Series.

Ο λόγος πάει στον Dean Ambrose! Όπως όλα δείχνουν ο Lunatic Fringe δεν θα απομακρυνθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου από τις οθόνες μας, διότι αναμένεται να πάρει title shot κόντρα στον AJ Styles. Λέγεται μάλιστα ότι οι σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει καλά πλάνα για το χτίσιμο του storyline ώστε να μην είναι "βαρετό" στα μάτια του WWE Universe.

Τέλος, ο John Cena πιθανολογείται να επιστρέψει ξανά στο WWE μέσα στα χριστούγεννα και να συνεχίσει το feud που άφησε στην μέση με τον Phenomenal One στο TLC Pay-Per-View. Αξίζει σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως ο Styles έχει κερδίσει 3 συνεχόμενες φορές τον Cena.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη