COC 2016: Το Review της Εκκλησίας του Δήμου


Άρχεται η συνεδρίασις,
Με επιτυχία (?) ολοκληρώθηκε το πολυαναμενώμενο Clash Of Champions. Ας δούμε όμως αν άξιζε ο χρόνος που αφιερώσαμε για την παρακολούθηση του ppv μέσα από τα μάτια του Χρήστου Δήμου.


New Day vs. Karl Anderson and Luke Gallows


Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Οι New Day δεν θα χάσουν ποτέ (?). Πραγματικά θα χάσουν ποτέ αυτοί οι τύποι; Έχουμε δώσει 394242442074141414149 προβλέψεις σε κάθε αναθεματισμένο PPV ότι θα χάσουν αλλά πως γίνεται. Πάντα κερδίζουν. Στα του αγώνα δεν έχω να πω πολλά, η ιστορία αυτή είναι σαν το Κωνσταντίνου και Ελένης, το 50-50, το Παρά Πέντε κλπ. Δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ  ΚΑΘΕ PPV...!!!
Πραγματικά με έχει κουράσει αυτό το πράγμα...

T.J. Perkins (c) vs. Brian Kendrick


Πού σαι ρε ψυχή;; Βρε σαν τα χιόνια. Ο Brian Kendrick πίσω στο WWE.
Όμορφο ματς, με highflying moves, πολλά υποσχόμενα ταλέντα και οι 2 superstars!
Σίγουρα αναμένουμε νέες ωραίες εμφανίσεις (μιλάω για wrestling skills μην παρεξηγούμεθα κιόλας!) από αυτούς τους δύο.

Sheamus vs. Cesaro (Best of Seven Series - Τελικός)


Τελικός λοιπόν μεταξύ αυτών. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ. Πραγματικά επιτέλους τελείωσε το Best of Seven Series... Ή και όχι... Ωστόσο οφείλω να παραδεχτώ πως ήταν ίσως το καλύτερο ματς μεταξύ τους. Είχε πολλά finishers, πολλά near falls και το κοινό ξεσηκώθηκε. Όμως... το τέλος προσωπικά με ξενέρωσε. Γιατί να λήξει έτσι; Τόσα πράγματα είδαμε, έπρεπε να τελειώσει με No Contest; WTF!?!?

Chris Jericho vs. Sami Zayn


Κρίμα. Πολύ κρίμα. Πρέπει να ξέρετε τον λόγο που ο Sami ηττήθηκε: Εγώ! Εγώ ήμουν η αιτία! Πρόβλεψα την νίκη του Sami Zayn. Ήταν μια καλή ευκαιρία να κερδίσει έναν μελλοντικό Hall of Famer. Αλλά αυτή η ήττα θα του δώσει το κουράγιο για να κοιτάξει το μέλλον. Απ' την άλλη ο Chris Jericho πήρε εκδίκηση για την ήττα του κολλητού του (μέχρι να κάνει το heel εναντίον του και να πάρει τον τίτλο του, είναι θέμα χρόνου) φίλου Kevin Owens. Ωραίος αγώνας!

RAW Women's Championship Match
Charlotte (c) vs. Sasha Banks vs. Bayley


Πολυαναμενώμενο και ωραίο ματς είδαμε για το Raw Women's Championship. Το μόνο κακό νομίζω ήταν πως φάνηκε πως η Bayley είναι άπειρη ακόμα για τέτοιας σημασίας ματς. Γι' αυτό ήταν ο αδύναμος κρίκος του αγώνα αυτού. Highlight του αγώνα; Το τριπλό (!!!) Dropkick. Ποιος ήταν ο στόχος; Έλα ντε... Εξίσου ωραίος αγώνας...

United States Championship Match
Rusev (c) vs. Roman Reigns


Ωωωωχχ....Roman Reigns πρωταθλητής....Ωωωωχχ μάνα μου τι θα ακούσουμε πάλι...
Και να σας πω κάτι; Γούσταρα πολύ που κέρδισε τον τίτλο. Ναι το είπα! Προτιμώ πρωταθλητή τον Reigns παρά το Pokemon (τον Rusev εννοώ). Και θεωρώ παρανοϊκό και προβατιλίκι να γιουχάρουν τοοοοοσο πολύ πια σε κάθε κίνηση του Reigns. Όταν τα έκανε ο Cena ήτανε γαμάτος αλλά τώρα που τα κάνει ο Reigns, γιούχα;

  • Ξύνεται ο Reigns; ΒΟΟΟ...
  • Γροθιά ο Reigns; BOOO...
  • Κλάνει ο Reigns; BOOO...
ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ROMAN REIGNS!!!

Και αναφέρομαι για το συγκεκριμένο ματς ΜΟΝΟ. Δεν είμαι ιδιαίτερος φαν του Roman Reigns αλλά έχω μάθει να υποστηρίζω το αδύναμο. All i want is Justice!
Κάντε ησυχία ω άνδρες! Μην γιουχάρετε!

WWE Universal Championship Match
Kevin Owens (c) vs. Seth Rollins


Ελάτε τώρα μεταξύ μας: Δεν ξενερώσατε όταν δεν είδατε τον Triple H και είδατε clean νίκη του Kevin Owens; Να πω την αμαρτία μου, ήμουν με τον Seth Rollins. Ήθελα να κερδίσει, αν και ήξερα ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα κέρδιζε ο KO. Και επαληθεύτηκα. Α και κάτι ακόμα...Y2J είσαι ακριβώς αυτό που σε είπε ο Sami Zayn. "KEVIN'S OWENS BITCH" ...Αγόρι μου, ούτε γκόμενος σου να ήτανε ο Kevin Owens. Εντάξει το καταλάβαμε πως θες τον τίτλο του και κάνεις λυκοφιλία μαζί του, αλλά κάτσε στα αυγά σου μια φορά. Σαφώς αναφέρομαι στην φάση του Pedigree του Rollins.
Πιστεύω πως στο επόμενο PPV, το Hell In A Cell, θα διεξαχθεί ένα άκρως ενδιαφέρον ματς ή μάλλον ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Rematch. 

Kevin Owens vs, Seth Rollins σε Hell In A Cell Match! Προβλέπεται ματσάρα...


ΥΓ1: Για το Kickoff δεν γράφω κάτι. Θα γράφατε κάτι εσείς σε περίπτωση που βλέπατε πχ έναν σκύλο να κοιμάται; Πιστέψτε με, είναι το ίδιο πράγμα!
ΥΓ2: 4 στα 7 όσον αφορά τις προβλέψεις μου. Καλά που δεν υπάρχει το WWE στον ΟΠΑΠ. Θα είχα κουβαδιάσει πολύ κόσμο!


Αυτά λοιπόν, τα λέμε ξανά στο No Mercy!

Λύνεται η συνεδρίασις.


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη