Ένα ιδανικό σενάριο για την επιστροφή του Undertaker


Όπως δημοσίευσαν διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο (μεταξύ και εμείς) υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο την Κυριακή τα ξημερώματα να δούμε την μεγάλη επιστροφή του Undertaker στο WWE, κάτι το οποίο έχει να συμβεί από τη WrestleMania 32 στην οποία αγωνίστηκε κόντρα στον Shane McMahon.


Καταρχάς πρέπει να κάνει μια φαντασμαγορική εμφάνιση στην παρουσία του είτε είναι μέσα στο ρινγκ, είτε είναι στην σκηνή εισόδου. Σίγουρα γνωρίζουμε τους λεγόμενους «Druids», οι μαυροφορεμένοι που συνήθως βγαίνουν πριν εμφανιστεί ο Undertaker, το τέλειο θα ήταν να κάνουν πρώτα αυτοί την εμφάνισή τους στην αρένα κι έπειτα να εμφανιστεί ο Phenom (εάν δεν θέλουν να τον βάλουν στην δράση κατ' ευθείαν).

Όλα αυτά θα ήταν καλό να γίνουν στον αγώνα των AJ Styles και John Cena στο SummerSlam, να κάνει παρέμβαση, εκείνη την στιγμή που ο Phenomenal ετοιμάζεται για το Styles Clash, νταν... και τα φώτα σβήνουν !

Θα ακουστούν οι γνωστοί ψαλμοί με ένα φέρετρο να έρχεται στο ρινγκ, και στην συνέχεια θα εμφανιστεί ο Undertaker στην σκηνή εισόδου. Ο Phenom θα κάνει μερικά βήματα και θα προχωρήσει κοντά στο ringside μέχρι που εκείνη την στιγμή τα φώτα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους μορφή και ο Cena θα εκτελέσει το Attitude Adjustment στον Styles (ο οποίος θα έχει το βλέμμα του καρφωμένο στον Undertaker) για την νίκη.

Στο ακριβώς επόμενο επεισόδιο του SmackDown, εμφανίζεται ο AJ Styles και φυσικά στηρίζεται στο γεγονός πως ο DeadMan κόστισε την νίκη του, καθώς θα μπορούσε να κερδίσει ολοκάθαρα τον αντίπαλό του και να αναδειχθεί καλύτερος. Εκείνη την στιγμή μέσα στον θυμό του, θα δει τον Phenom να κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στο ρινγκ ώστε να προχωρήσουν σ' ένα promo.

Μέσα σ' αυτό το promo ο Undertaker θα τονίσει πως ενοχλήθηκε με τα τελευταία λόγια του Styles χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «Best In The World», και θα ήθελε να του το αποδείξει αν είναι όντως το μελλοντικό πρόσωπο της εταιρίας, ή ακόμα καλύτερα αν είναι το ... «Phenomenal One» καθώς εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια υπάρχει μόνο ένα φαινόμενο, και αυτό είναι ο Νεκρός.

Χωρίς να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση ο Shane McMahon, θα εμφανιστεί ο General Manager του SmackDown, Daniel Bryan για να "ανάψει" τα αίματα! Θα ορίσει το «Undertaker vs. AJ Styles - The Phenom vs. The Phenomenal» στο ακριβώς επόμενο αποκλειστικό Pay-Per-View του SmackDown, το Backlash, σε έναν αγώνα -όνειρο- ο AJ Styles θα κερδίσει καθαρά τον Undertaker για να γράψει με κεφαλαία και χρυσά γράμματα το όνομά του στην New Era.

Όμως, ο Phenom δεν θα σταματήσει εδώ, θα ζητήσει επαναληπτικό αγώνα! Και μάλιστα θα συμβεί στο ακριβώς επόμενο Pay-Per-View του SmackDown, το No Mercy. Εκεί ο Undertaker θα κερδίσει καθαρά τον AJ Styles με δεύτερο Tombstone Piledriver για να αποχωρήσει μια και καλή δίχως να φανεί κανείς από τους δύο αδύναμος (αν και ο Taker ποτέ δεν φαίνεται αδύναμος), και να ετοιμαστεί για το Retirement Match.

Καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι δεν θα θέλατε ποτέ να δείτε κάτι τέτοιο, να χάνει καθαρά ο Undertaker από τον AJ Styles, αλλά όλοι μας πλέον πρέπει να αποδεχτούμε το νέο αίμα, το αίμα της νέας εποχής, τους νέους Superstars, τις νέες παρουσίες, και τα νέα πρόσωπα. Αφήστε κι εσείς τα δικά σας σενάρια στα σχόλια...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη