SummerSlam 2016: Η εκκλησία του Δήμου προβλέπει


Ω άνδρες, γυναίκες, αγαπητά μου παιδιά. Οι διακοπές για τους περισσότερους τελείωσαν. Έτσι αφού οι διακοπές μου έλαβαν τέλος, επέστρεψα στην ενεργό δράση! SummerSlam λοιπόν και είμαι εδώ για να σας πω τις δικές μου προβλέψεις σχετικά με το μεγάλο PPV του καλοκαιριού. Πάμε!


Kickoff
Sami Zayn & Neville vs. The Dudley Boyz


Καταρχάς είναι ντροπή να βάλουν τον Zayn (όπως και Cesaro κ Sheamus,θα τα πούμε πιο μετά) σε αγώνες kickoff, αλλά anyway. Στα του αγώνα ο Sami και ο Neville είναι σχετικά νέα "παιδιά" και νέα ταλέντα και μιας που οι Dudleys έχουν πάρει τον τίτλο του...σάκου του μποξ, οι πρώτοι θα πάρουν την νίκη! LET'S GO SAMI!
Πρόβλεψη: Sami Zayn & Neville

Cesaro vs. Sheamus


Και φτάνουμε σ'αυτό που έλεγα πριν. Γιατί να βάλεις Cesaro vs Sheamus σε kickoff; Αξίζουν να είναι στο ppv σε κανονικό ppv αγώνα. Τέλος πάντων. Και οι 2 ταλαντούχοι με την δική τους πορεία στο WWE. Όσο για το αποτέλεσμα πιστεύω πως ο Ιρλανδός έχει την ευκαιρία να ρεφάρει από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών.
Πρόβλεψη: Sheamus

American Alpha, The Hype Bros & The Usos vs. Breezango, The Ascension & The Vaudevillains


Εεεεμ....Φτου! Αμπε μπα μπλομ του κειθε μπλομ,αμπε μπα μπλομ του κειθε μπλομ μπλιμ μπλομ!
Πρόβλεψη: American Alpha, The Hype Bros & The Usos


SummerSlam 2016

The Miz (c) vs. Apollo Crews


Απρόβλεπτο ματς. Δεν είναι και τόσο εύκολη πρόβλεψη από την άποψη πως δεν είχαμε κάποια σύγκρουση μεταξύ αυτών των superstars για να πω με σιγουριά την πρόβλεψη μου.Ο Apollo Crews έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στο προηγούμενο ppv, ωστόσο τώρα ίσως είναι η ευκαιρία του! Συμπέρασμα, εάν δεν εμπλακεί η Maryse, η νίκη θα έρθει για τον Apollo.
Πρόβλεψη: Apollo Crews

Enzo Amore & Big Cass vs. Chris Jericho & Kevin Owens


Το πάνω και το κάτω. Ο Ίκαρος και ο Δαίδαλος. Το άσπρο με το μαύρο. Θα καταλάβετε τι εννοώ. Από την μία έχουμε τους Amore και Cass που η πορεία τους μέχρι στιγμής πάει από το καλό στο κάλλιστο και από την άλλη τους Jericho και Owens που η πορεία τους δεν είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα (μιλάω για το 2016).Μεγάλα κεφάλαια για την εταιρία και οι 4! Θεωρώ πως οι Amore και Cass θα πάρουν την νίκη. Και πιστέψτε με, εάν όντως ηττηθούν οι JeriKO θα ήθελα να εξελιχθεί μια κόντρα ανάμεσα σε Jericho και Owens! Κάτι σαν αυτό που έγινε με την Natalya και την Lynch!
Πρόβλεψη: Enzo Amore & Big Cass

Rusev (c) vs. Roman Reigns


Να μας ζήσουνε βρε! Ο Rusev καλείται να αποδείξει στην γυναίκα του πως αταξίες σαν αυτές που έκανε ο The Guy στο γαμήλιο πάρτι τους, δεν μένουν αναπάντητες! Ας σοβαρευτούμε. O Reigns πήρε μια καθαρή νίκη non title, στο τελευταίο Raw. Αυτό μου δίνει την σκέψη,πως ο Rusev δεν θα ηττηθεί από τον Guy. Όμως, κάτι μου λέει πως θα πάρει την νίκη ο Reigns, αλλά με DQ. Η Lana θα χώσει την μύτη της.
Πρόβλεψη: Roman Reigns (by DQ)

The New Day (c) vs. The Club


Καλώς κακώς η New Day χωρίς τον Big E φαντάζει λίγο πιο αποδυναμωμένη, και με τους Club να είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο, πιστεύω πως ήρθε το τέλος της αυτοκρατορίας των New Day. Το σίγουρο είναι πως αν όντως γίνει κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να συνειδητοποιήσουμε πως οι New Day θα βγαίνουν χωρίς τους τίτλους στις μέσες τους!
Πρόβλεψη: The Club

Sasha Banks (c) vs. Charlotte


Θα ήταν δύσκολη η πρόβλεψη μου αν αφορούσε να δώσω κάποιο στέμμα ομορφιάς ή κάτι τέτοιο. Εκεί όντως θα υπήρχε θέμα! Όσον αφορά το που θα έδινα τον τίτλο, κάντε υπομονή 2 δευτερόλεπτα και διαβάστε ακριβώς από κάτω!
Πρόβλεψη: Sasha Banks


Carmella, Becky Lynch & Naomi vs. Natalya, Alexa Bliss & Unknown parnter


Κρίμα! Δεν ξέρουμε τον παρτενέρ! Ας τον βρούμε αλλιώς.
BIG BROTHER!
ΨΉΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΩΝ NATALYA KAI ALEXA BLISS:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΡΗ ΣΤΕΙΛΕ PGS1 ΣΤΟ 54434
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ PGS2 ΣΤΟ 54434
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ ΣΤΕΙΛΕ PGS2 ΣΤΟ 54434
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο VINCE!
BIG BROTHER ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
Πρόβλεψη: Natalya,Alexa Bliss & άγνωστος Χ


John Cena vs. AJ Styles


Είναι πιστεύω η τελευταία τους αναμέτρηση. Ο Cena μου δίνει την εντύπωση πως... μεγάλωσε λίγο και οτι πρέπει να δώσει την σκυτάλη στους νέους superstars. Μπορεί να κάνω και λάθος. Η ιστορία θα δείξει. Στα του αγώνα, απ όσο ξέρω και μόλις με ειδοποιούν απ' το κοντρόλ πως ο Cena μετά το Summerslam θα απουσιάσει για λίγο καιρό...Οπότε πιστεύω και θέλω ΚΑΘΑΡΗ νίκη του Styles.
Πρόβλεψη: AJ Styles

Dean Ambrose (c) vs. Dolph Ziggler


Όταν το WWE Championship ματς δεν είναι στα main events υπάρχει πρόβλημα. Anyway, για τον αγώνα πιστεύω πως ο Ambrose θα πάρει την νίκη δύσκολα απέναντι στον μαχητικό Ziggler. Ο Ziggler με κάνει εντύπωση. Απ την μια δεν μπορεί να πάρει ούτε μια νίκη απέναντι στον Baron Corbin. Λέτε να τα καταφέρει απέναντι στον πρωταθλητή; Εγώ το αμφισβητώ! (Σόρρυ Τεο!).
Πρόβλεψη: Dean Ambrose

Finn Balor vs. Seth Rollins


Πολύ ενδιαφέρον ματς. Απ την μια ένα ανερχόμενο ταλέντο απ' το ΝΧΤ και απ την άλλη ένας ταλαντούχος superstar, απ τους καλύτερους heels ever για μένα. Ο Balor έκανε το ντεμπούτο του μετά το event του Battleground με αρκετή επιτυχία και μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Η κόντρα με τον Rollins για μένα είναι πολύ ενδιαφέρουσα απ την άποψη πως ο καλύτερος heel καλείται να αντιμετωπίσει τον Demon King, δηλαδή κάτι τρομακτικό και σκοτεινό! Μεταξύ μας φίλε που διαβάζεις, είναι το ματς που περιμένω να δω περισσότερο...μαζί με το επόμενο! Πρόβλεψη; Είναι πολύ νωρίς για τον Balor να πάρει τίτλο. Θα σας άρεζε ένας νέος superstar να έπαιρνε κάποιον τίτλο τόσο σύντομα, όπως πχ ο Carlito που πήρε τίτλο στο ντεμπούτο του κιόλας; Εμένα όχι ιδιαίτερα...Θα ήθελα τον τίτλο να τον πάρει ο Seth Rollins για να υπάρχει πιο συναρπαστικό storyline!
Πρόβλεψη: Seth Rollins

Brock Lesnar vs. Randy Orton


Ω Θ-Ε-Ε Μ-Ο-Υ! Όλη η παιδική μου ηλικία ξαναέρχεται στο προσκήνιο! Ο αγαπημένος μου supestar της παιδικής μου ηλικίας Randy Orton αντιμετωπίζει έναν από τους κορυφαίους του ροστερ, τον Brock Lesnar. Δεν σας κρύβω πως πραγματικά είμαι με τον Viper, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν πιστεύω πως το RKO είναι αρκετό για να σταματήσει τον Beast. Η κίνηση που ίσως κάνει καλή ζημιά στον Lesnar είναι το Punt Kick αλλά απ όσο θυμάμαι απαγορεύτηκε. Εύχομαι πραγματικά να μην είναι το τελευταίο ματς του Orton γιατί υπήρξαν φήμες πως μετά το ματς αυτό, ο Orton θα αποσυρθεί από το Wrestling πράγμα που σημαίνει 2 πράγματα:
1. Το Wrestling θα γίνει φτωχότερο.
2. ΓΕΡΑΣΑΜΕ!
Πρόβλεψη: Brock Lesnar

Αυτά λοιπόν.Πάω να βουτήξω στην πανέμορφη παραλία του Ευόσμου.
ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ.


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου. 
Νεότερη Παλαιότερη