SMACKDOWN 26/07/2016: Το εισιτήριο στον Dolph Ziggler


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SmackDown Live στο οποίο μάθαμε ότι ο Dolph Ziggler είναι ο επόμενος διεκδικητής του WWE World Championship, είχαμε ανακοίνωση για την επιστροφή του Shelton Benjamin, καθώς και το χτύπημα του ECW Original, Rhyno στον Heath Slater με GORE.

Στην έναρξη του επεισοδίου ο Shane McMahon μαζί με τον Daniel Bryan εισήλθαν στην αρένα ενώ οι SmackDown Superstars τους περίμεναν γύρω από το ρινγκ. Ο Commissioner μαζί με τον General Manager ανακοίνωσαν ότι απόψε θα ανακηρυχθεί ο νέος #1 Contender για το WWE World Championship.


Ωστόσο ο Daniel Bryan όρισε ένα Six-Pack Challenge WWE World Title No. 1 Contender’s Match, στο οποίο θα συμμετέχουν οι John Cena, Bray Wyatt, Dolph Ziggler, Baron Corbin, AJ Styles και ο νικητής του Battle Royal που θα ακολουθήσει αμέσως.

Battle Royal Match

Είδαμε ένα όμορφο Battle Royal Match στο οποίο φάνηκε ιδιαίτερα η εμπειρία του Demon Kane καθώς κατά την διάρκεια του αγώνα απέκλεισε τους μισούς Superstars που βρισκόντουσαν μαζί του στο ρινγκ. Και γενικότερα μπορούμε να πούμε πως έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση ο Βετεράνος.


Τελικά, στο τελείωμα έμεινε ο Kane με τον Apollo Crews, και την στιγμή που ο Demon επιχείρησε να αποκλείσει τον χαρισματικό Crews εκείνος κατέβασε το τρίτο σχοινί και απέκλεισε τον αντίπαλο του για να πάρει το εισιτήριο στο Six-Pack Challenge WWE World Title No. 1 Contender’s Match.


Becky Lynch vs. Natalya

Πήρε την εκδίκησή της η Becky Lynch κόντρα στην Natalya μετά την ήττα της στο Battleground και έδειξε πως είναι το νούμερο ένα κορίτσι του μπλε σόου. Συγκεκριμένα το αποτέλεσμα ήρθε με την Lass Kicker να κάνει counter το Sharpshooter σε Dis-Arm-Her.


The Miz TV
Special Guest: The Miz

Εμφανίστηκε ο Miz μαζί με την γοητευτική Maryse για να μας καλωσορίσουν στο Miz TV, όλοι περίμεναν να μάθουν ποιος είναι ο καλεσμένος καθώς κανείς δεν γνώριζε, και τελικά ο A-Lister μας παρουσίασε τον εαυτό του ως καλεσμένο στο δικό του Talk Show.


Όλα αυτά κράτησαν μέχρι που τον διέκοψε ο Randy Orton. Οι δύο Superstars πέρασαν σε μια λεκτική αντιπαράθεση ενώ σκοπός του Viper ήταν να πάρει ένα ματς κόντρα στον Miz! Τελικά, η Maryse εκνευρίστηκε και αποδέχθηκε την πρόκληση του Randy Orton.

The Miz vs. Randy Orton

Σε μια σχετικά σύντομη αναμέτρηση, ο Intercontinental πρωταθλητής ηττήθηκε από τον αντίπαλο του Brock Lesnar στο ετήσιο SummerSlam με δύο συνεχόμενα RKO's. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ο αγώνας ήταν κάτι σαν "τεστ" για τον ταλαιπωρημένο ώμο του Randy Orton.


Η επιστροφή του Rhyno

Εμφανίστηκε ο Heath Slater και μέσα από ένα promo ανέφερε πως είναι από τα πιο καυτά ονόματα στην εταιρία και δεν τον επέλεξαν στο WWE Draft, κάτι το οποίο άρχιζε να ξεσηκώνει το WWE Universe μέχρι που τον διέκοψε ο Shane McMahon ο οποίος του είχε ένα... δωράκι.


Τελικά, το δώρο του Shane McMahon στον One Man Band ήταν ένα... GORE από τον ECW Original, Rhyno, ο οποίος πραγματοποίησε την επιστροφή του στα ρινγκ του WWE.


Six-Pack Challenge WWE World Title No. 1 Contender’s Match
John Cena vs. Bray Wyatt vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin vs. AJ Styles vs. Apollo Crews

Στο Main Event της βραδιάς είδαμε μια πανέμορφη αναμέτρηση από όλους τους Superstars που συμμετείχαν. Το ζουμί όμως της υπόθεσης ήταν να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο του Dean Ambrose στο SummerSlam για το WWE World Championship. Και τελικά, αυτός που αποχώρησε νικητής από την αρένα ήταν ο Dolph Ziggler χτυπώντας με Superkick τον AJ Styles ενώ προηγουμένως ο John Cena είχε "καθαρίσει" το ρινγκ με AA's.


Αμέσως μετά την λήξη ο WWE World Champion, Dean Ambrose ήρθε στην αρένα για ένα μικρό staredown με τον αντίπαλο του, Dolph Ziggler. Οι δυο τους θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στο SummerSlam 2016.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη