Από τι είδους τραυματισμό ταλαιπωρείται ο AJ Styles;


Όπως αρχικά έχει γνωστοποιηθεί, ο AJ Styles ταλαιπωρείται από κάποιου είδος τραυματισμού με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης έως και το Extreme Rules.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο "Phenomenal One" ενοχλείται από μικροτραυματισμούς που είχε υποστεί πίσω στο 2014-15, μάλιστα η εταιρία για να τον προφυλάσσει ακύρωσε εμφανίσεις του σε House Shows για να ξεκουραστεί. Οι τραυματισμοί σε καμία περίπτωση δεν προήλθαν κατά την θητεία του στο WWE καθώς τους αποκόμισε από τις πολλαπλές ώρες εργασίας στο New Japan Pro Wrestling.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Styles είναι ο μοναδικός παλαιστής στον πλανήτη που κατάφερε να αγωνιστεί στα main events των WWE, TNA, ROH και NJPW μάλιστα στο WWE έχει μόλις μια νίκη και 3 ήττες, ωστόσο εάν κερδίσει στο Payback οι νίκες του θα γίνουν 2. Προς το παρών το WWE έχει αλλάξει το πρόγραμμά του για να είναι φρέσκος ενόψει του Extreme Rules όπου θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns για το WWE World Heavyweight Championship στο main event της βραδιάς σε Extreme Rules Match.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη