WRESTLEMANIA 32: ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ!


Ένα σωρό ρεκόρ κατάφερε να σπάσει η φετινή WrestleMania με περισσότερους από 101.000 θεατές να γίνονται μάρτυρες σε ένα επικό PPV που θα αργήσει να ξεχαστεί. Δύο ζώνες άλλαξαν χέρια, θα ξαναδούμε τον Undertaker σε WrestleMania, πολλές εμφανίσεις και επιστροφές, τίγκα σε όλους τους τομείς η "Grandest Stage of Them All".

Το Kick-Off ξεκίνησε όπως πάντα με τους Corey Graves, Booker T & Renee Young να βρίσκονται στο Panel και να αναλύουν την κάρτα αγώνων του PPV, μαζί φυσικά ήταν και η Lita που είπε πως έχει μια ανακοίνωση για αργότερα το βράδυ.

United States Championship Match
Kalisto(c) vs. Ryback

Εμφανέστατα συγκεντρωμένος ήταν ο Big Guy, αλλά το Winning Effort δεν ήταν αρκετό για να τον βοηθήσει να κατακτήσει έναν ακόμα Singles τίτλο, ο μασκοφόρος αν και Underdog, κατάφερε να διατιρήσει τον τίτλο του με το "Salida Del Sol".



Team Total Divas vs. Team B.A.D. and Blonde

Δεξιά φάνηκε πως πήγαν τα πράγματα για την ομάδα του Casting του Total Divas, παρόλο που από το αντίπαλο στρατόπεδο είδαμε την επικίνδυνη Lana, την νίκη την ομάδα της έδωσε η Brie Bella αφού υπέταξε την Naomi στο "Yes Lock". Μετά το Match εμφανίστηκε η Nikki Bella για να πανηγυρίσει με την αδερφή της.


Εμφανίστηκε η Lita και μίλησε για τις σπουδαιότερες Divas όλων των εποχών, έπειτα μας παρουσίασε το νέο WWE Women's Championship και ανακοίνωσε πως η νικήτρια του Triple Threat Match θα στεφθεί η πρώτη πρωταθλήτρια με τον νέο τίτλο.


The Usos vs. Dudley Boyz

Δυστυχώς μετά από 11 χρόνια που είχαν να εμφανιστούν οι Dudleyz δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο των Usos και να κερδίσουν, οι δίδυμοι πέρα ότι κέρδισαν πεντακάθαρα με "Super Kick", μετά το Match πέρασαν τους Dudleyz μέσα από τα ίδια τους τα τραπέζια.


Intercontinental Championship Ladder Match
Kevin Owens (c) vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler, Stardust, The Miz, Sin Cara & Zack Ryder

Την δεύτερη έκπληξη της βραδιάς πέτυχε αποξεχασμένος Zack Ryder στο κορυφαίο Ladder Match καταφέρνοντας να κατακτήσει για πρώτη φορά το Intercontinental Championship. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο πατέρας του Ryder να πανηγυρίσει με τον γιο του.


Chris Jericho vs. AJ Styles

Ακολούθησε και άλλο Shock καθώς ο AJ Styles σημείωσε την πρώτη του ήττα στην πρώτη του WrestleMania μετά από Counter του "Phenomenal Elbow" σε "Codebreaker" με τον θρυλικό Chris Jericho να φεύγει ο τελικός νικητής από αυτή τη διαμάχη.


The New Day vs. The League of Nations

Νικήτρια ομάδα στον αγώνα ήταν παραδόξως η πολυεθνική φατρία μετά από "Brogue Kick" στον Xavier Woods από τον Sheamus. Μετά το Match εμφανίστηκαν οι Shawn Michaels, Mick Foley & Stone Cold και επιτέθηκαν στους νικητές και αφού ο Steve Austin χόρεψε με τον Woods, γνώρισε το Impact του "Stunner".


No Holds Barred - Street Fight Match
Dean Ambrose vs. Brock Lesnar

Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής βραδιάς, συντριπτική νίκη πέτυχε και ο "Beast Incarnate" μετά από 15 "Suplexes" και ένα εκρηκτικό "F-5" πάνω στις καρέκλες, σημαντικά σημάδια Resiliency και από τους δύο σκληροπυρηνικούς Competitors.



WWE Women's Championship Match
Charlotte vs. Sasha Banks vs. Becky Lynch

 Σε ένα ακόμη Divas Match της βραδιάς, ο Ric Flair δεν παρέλειψε να βοηθήσει την κόρη του εξασφαλίζοντας της την νίκη, αφού εκείνος απέτρεψε την "Legit Boss" να κόψει το "Natural Selection" που η πρωταθλήτρια είχε κλειδώσει ήδη.


Hell in a Cell Match
The Undertaker vs. Shane McMahon

Ακόμη ο κόσμος δεν μπορεί να συνέλθει από το Shock που προκάλεσε ο συγκεκριμένος αγώνας, με Highlights τον Underaker να θυσιάζει το κορμί του για να ξεφύγει από το "Sleeper Hold" και τον Shane-O-Mac μα πηδάει από την κορυφή του κελιού σαν να μην υπάρχει αύριο, νικητής ήταν o Phenom με "Tombstone Piledriver".


Andre The Giant Memorial Battle Royal

Αρκετά ήταν τα Unexpected Entries που μπήκαν στον Battle Royal όπως τους Tatanka, Diamond Dallas Page, Shaquile O'Neil και Baron Corbin! Μετά από ένα Angle με τους Shaq & Big Show τελευταίος στο ring αποκλείοντας τον Kane ήταν ο Baron Corbin που παρόλο που βρίσκεται στο NXT κέρδισε το τεράστιο τρόπαιο.


Εμφανίστηκαν οι Dallas Cowboys Cheerleaders και ακολούθησε ο The Rock κάνοντας ένα από τα γνωστά του Promos και μίλησε για το ρεκόρ που έσπασε η φετινή WrestleMania. Τον διέκοψε η Wyatt Family με τον Bray Wyatt να τον στοχοποιεί, αφού οι δύο Superstars "ζωγράφισαν" στο μικρόφωνο, ο "Brahma Bull" προκάλεσε ένα μέλος της Wyatt Family σε Match.



The Rock vs. Erick Rowan

Σε 6 δευτερόλεπτα κατάφερε να χάσει ο Erick Rowan μετά από ένα τεράστιο "Rock Bottom". Μετά το Match οι Wyatts περικύκλωσαν το Ring αλλά εμφανίστηκε ο John Cena όπου επέστρεψε από τον τραυματισμό, οι δύο Superstars απώθησαν την Wyatt Family.


WWE World Heavyweight Championship Match
Triple H (c) vs. Roman Reigns

 Μετά από φαντασμαγορική είσοδο και των δύο Superstars στην αρένα, η Stephanie McMahon έκανε αισθητή την παρουσίας της με διάφορα Distractions στον Roman Reigns, ο "Big Dog" κατάφερε να κερδίσει τον "Hunter" στο βρώμικο παιχνίδι του και έγινε για 3η φορά WWE World Heavyweight Champion μετά από pinfall χάρις το Spear.


Δείτε ολόκληρο το PPV παρακάτω:


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη