SMACKDOWN 14/04/2016: Έκλεισαν ραντεβού στο RAW.


Με Miz TV και έξι αναμετρήσεις κύλησε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown, ανάσα για το αίμα του NXT, κατήφορος δίχως έλεος για Zack Ryder και Paige.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Miz TV

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Miz να καλωσορίζει στο κοινό την Maryse, η οποία εμφανίστηκε για να μιλήσει για την επιτυχία του Miz ως Intercontinental πρωταθλητής. Ωστόσο, τους διέκοψε ο Zack Ryder για να χλευάσει τον πρωταθλητή τονίζοντας του πως φοράει περισσότερο make-up από την γυναίκα του, ενώ παράλληλα τον προκάλεσε σε αναμέτρηση, ο "Awesome One" αρνήθηκε την πρόταση και τον ενημέρωσε πως θα αντιμετωπίσει τον Baron Corbin στα πλαίσια του επεισοδίου.


Baron Corbin vs. Zack Ryder

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Baron Corbin ξεπέρασε το εύκολο εμπόδιο του Zack Ryder επικρατώντας έπειτα από "End of Days", αφού η αναμέτρηση έλαβε τέλος ο "Lone Wolf" επιτέθηκε ξανά στον ηττημένο, ωστόσο εμφανίστηκε ο Dolph Ziggler για να καθαρίσει τον ring από τον νικητή του Andre the Giant Memorial Battle Royal 2016.


Στα παρασκήνια, συνέντευξη στην Rene Young παραχώρησε ο πρώην διηπειρωτικός πρωταθλητής, Kevin Owens αναφέροντας άσχημα λόγια για τον Sami Zayn.

Emma vs. Paige

Άλλη μια απογοητευτική νίκη κατάφερε να "τσεπώσει" η Paige, η Βρετανίδα δεν κατάφερε να να βγάλει σωστό αποτέλεσμα απέναντι στην Emma η οποία έδειξε καλύτερη απόδοση με αποτέλεσμα να πάρει μια νίκη η οποία θα την βοηθήσει στη συνέχεια.


Enzo Amore & Colin Cassady vs. The Ascension
WWE Tag Team Title Tournament Match

Την πρόκριση στην επόμενη φάση κατάφεραν να πάρουν οι Enzo Amore και Colin Cassady, την νίκη έδωσε στην ομάδα του ο Enzo Amore με ένα δυνατό "Top-Rope Splash".


Στα backstage παρών έδωσε και ο AJ Styles, ο νούμερο ένα διεκδικητής του παγκόσμιου τίτλου ανέφερε μερικά λόγια σχετικά με τον αντίπαλο του για το επερχόμενο pay-per-view, μέχρι που διακόπηκε από τον Alberto Del Rio σε σύντομο χρονικό διάστημα.

AJ Styles vs. Alberto Del Rio

Μετά την αντιπαράθεση όπου είχαν οι δυο τους στα backstage, τέθηκαν αντιμέτωποι στα πλαίσια του εβδομαδιαίου επεισοδίου, τελικά ο "Phenomenal One" κατάφερε να υπερισχύσει του Μεξικανού έπειτα από τεχνικό roll-up του πρώτου.


Σε άλλο ένα backstage moment, ο Goldust εμφανίστηκε από την γιγαντοοθόνη ενημερώνοντας τον R-Truth πως απόψε δεν θα καταφέρει να συμμαχήσει μαζί του, διότι ο Fandango χρειάστηκε την βοήθεια του και πρέπει να βάλει ένα χεράκι.

The Vaudenvillains vs. Gold-Ango
WWE Tag Team Title Tournament Match

Παρά την συνεργασία τους, δεν κατάφεραν να βγάλουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Vaudenvillains οι Goldust & Fandango, με αποτέλεσμα το ζευγάρι από το NXT να προκρίνεται στην επόμενη φάση του WWE Tag Team Title Tournament.


Πριν το main event, στα backstage εμφανίστηκε ο Chris Jericho για να δώσει συνέντευξη στην Rene Young, ο θρυλικός παλαιστής σχολίασε τον εαυτό του ως καλύτερο παλαιστή όλων των εποχών, ενώ έστειλα μερικά μηνύματα προς το αντίπαλο του που ακολουθεί στη συνέχεια.

Sami Zayn vs. Chris Jericho

Στο main event του "μπλε" σόου, ο Sami Zayn επικράτησε με disqualification του Chris Jericho μετά από επίθεση του Kevin Owens στον πρώτο, η αναμέτρηση κύλησε όμορφα όμως στο τέλος οι Owens & Ambrose επιτέθηκαν στους Sami Zayn και Chris Jericho αντίστοιχα, με τους faces να μένουν όρθιοι και να πανηγυρίζουν με το κοινό της αρένας.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη