SMACKDOWN 07/04/2016: Το μίσος γεννάει μίσος...


Θερμό κοινό σε σχέση με τα προηγούμενα "μπλε" show είχε το πρώτο Smackdown μετά την Wrestlemania, είδαμε το πρώτο face-off ανάμεσα σε Reigns και Styles, rematch clause για Zack Ryder, το ντεμπούτο των Vaudevillains και ένα τεράστιο match στο Main Event.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και είπε πως στην Wrestlemania κέρδισε την Authority και πήρε πίσω τον πολύτιμο τίτλο του, πως ως champion αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να κερδίσει τον AJ Styles. Τον διέκοψε ο AJ Styles και του έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη του στην Wrestlemania, o Reigns είπε στoν 'Phenomenal One' πως μπορεί να έχει κερδίσει αντιπάλους σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχει βρεθεί στο ring μαζί του.


The Vaudevillains vs The Lucha Dragons

Εκπληκτική νίκη πέτυχαν στο ντεμπούτο τους οι "παλιάς σχολής" παλαιστές κόντρα στους έμπειρους μασκοφόρους superstars, ο Kalisto πήγε για το Salida Del Sol αλλά ο Aiden English με bling tag με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο Kalisto και να δεχτεί τον συνδυασμό European Uppercut & Running Neckbreaker.


Natalya vs Summer Rae

Στο commentary βρισκόταν οι Charlotte & Ric Flair. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Natty πήρε την νίκη με το Sharpshooter στέλνοντας ένα μήνυμα στην Women's Champion. Μετά το match οι δύο γυναίκες είχαν stare-down.


Intercontinental Championship
The Miz(c) vs Zack Ryder

Στο ringside βρισκόταν η σύζυγος του Miz, Maryse. Με σχεδόν παρόμοιο τρόπο distraction η Maryse κόστισε το rematch clause του 'Long Island Iced Z', όταν ο Ryder είχε τον κύριο έλεγχο του αγώνα, η Maryse πέταξε το turnbuckle pad μέσα στην αρένα ώστε ο διεκδικητής να οδηγηθεί στο Skull Crushing Finale.


Apollo Crews vs Curtis Axel

Παρόλο που όλοι οι Social Outcasts βρισκόντουσαν στο ringside, ο χαρισματικός superstar δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο του 'Axeman' με το Spinning Powerbomb.


Backstage, o Baron Corbin είπε στον Tom Philips πως σε δύο κιόλας αγώνες του στο WWE κέρδισε το Andre The Giant Memorial Battle Royal και άφησε αναίσθητο τον Dolph Ziggler στο ringside, δήλωσε πως το τέλος εποχής δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ.

Επίσης η Becky Lynch είπε στην Renee Young πως θα επιστρέψει στο title picture σύντομα, την διέκοψε η Emma και τις είπε πως της αρέσει η ζημιά που έκανε η Charlotte το μάτι της και πως ενώ ανέβηκε πρώτη στο Main Roster, ξαναστάλθηκε πίσω στο NXT, εκεί που ανήκει η Lass Kicker.

Dean Ambrose vs Tyler Breeze

Χωρίς πολλά πολλά πήρε για πλάκα την νίκη ο Dean Ambrose με το Dirty Deeds από τον Prince Pretty. Καθώς ο Ambrose έφευγε από την αρένα, έκανε την είσοδο του ο Chris Jericho για τον επόμενο αγώνα.


Backstage, oι R-Truth και Goldust προσέφεραν γέλιο με τον πρώτο να υπόσχεται οντισιόν στον δεύτερο την Δευτέρα που το RAW θα είναι στο Los Angeles.

Chris Jericho & Kevin Owens vs AJ Styles & Cesaro

Τεράστια εβδομάδα εξελίχθηκε για τον AJ Styles με ακόμη μια μεγάλη νίκη, όταν ο Kevin Owens ετοίμαζε τον Styles για το Pop-Up Powerbomb, εμφανίστηκε ο Sami Zayn με τους διαιτητές να τον κρατάνε δημιουργώντας το distraction για να κλέψει την νίκη με Roll-Up ο 'Phenomenal One'. Μετά το match ξέσπασε brawl ανάμεσα σε Owens και Zayn με τους διαιτητές να απωθούν τον πρώτο από την αρένα.


Δείτε το επεισόδιο:


για το Rinside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη