Ο έλεγχος των επεισοδίων από τον Shane McMahon μπορεί να προκαλέσει χάος ενόψει Survivor Series.

Με βάση τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, ο Αποστόλης Μάρης παίρνει την σκυτάλη και γράφει την άποψη του στο Ringside House.

Την βραδιά της WrestleMania είχα μια αμφιβολία σχετικά με το αποτέλεσμα, με την νίκη του Undertaker νόμιζα πως δεν θα συνεχιζόταν άλλο αυτό το σκηνικό με τον Shane να ζητάει επίμονα τον έλεγχο του Monday Night Raw. Για να πω την αλήθεια, η απόφαση του Mr. McMahon να τρέξει ο Shane το επεισόδιο για μια μόνο βραδιά δεν με εξέπληξε μιας και περίμενα κάτι τέτοιο, ωστόσο όλο αυτό φαίνεται να αλλάζει ραγδαία, ενώ με την απορία με έχει αφήσει το γεγονός "γιατί η Authority να σταματήσει να αναφέρετε;". Κάθισα ένα βράδυ και σκέφτηκα στο που μπορεί να μας οδηγήσει όλο αυτό, με τον Shane McMahon να κρατά τον έλεγχο και τον δύο επεισοδίων (σύντομα και στο SmackDown) καθώς έχει δεχτεί ταπεινωτική ήττα από τον Undertaker στο "Devil's Playground".

Έτσι οι σκέψεις και τα σενάρια, με καθοδήγησαν εδώ..
Εφόσον η Authority δεν έχει χάσει ποτέ τον έλεγχο των Weeklys εδώ και 3 χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να επιτρέψει στον Shane να τρέχει το επεισόδιο χωρίς να πάρει την πρωτοβουλία η πανίσχυρη φατρία των Stephanie McMahon & Triple H. Πιστεύω πως όλο αυτό θα κρατηθεί έως και τον Σεπτέμβριο, ώσπου να σπεύσει για άλλη μια φορά η απομακρυσμένη ομάδα των Authority και να χτίσει storyline ενόψει του Survivor Series στις 20 Νοεμβρίου του 2016. Σαφώς και πρόκειται να δούμε ομαδικό αγώνα ανδρών με την Team Shane McMahon και Team Authority να κοντράρονται με έπαθλο την νικήτρια ομάδα να κατακτά τον έλεγχο των SmackDown & Monday Night Raw.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη