RAW 11/04/2016: Κατευθείαν από Ιαπωνία...


Με τον Shane McMahon στο πηδάλιο ολοκληρώθηκε το RAW της εβδομάδας σε παρόμοιο μοτίβο με το προηγούμενο, εμφανέστατη αλλαγή υπό τον έλεγχο του Shane. Ανακοινώθηκε νέος αγώνας για το Payback και ξεκίνησε Tag Team Tournament, έσκασαν οι Bullet Club,  ένωσαν τις δυνάμεις τους Roman Reigns & Wyatt Family!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Shane McMahon και ανακοίνωσε πως θα αναλάβει τον έλεγχο του RAW και αυτή την φορά μετά την απίστευτη υποστήριξη που του έδειξαν οι fans. O Shane-O-Mac μπήκε κατευθείαν στο ψητό ανακοινώνοντας πως απόψε η Natalya θα αντιμετωπίσει την Charlotte για το Women's Championship και πως ο Sami Zayn θα αντιμετωπίσει τον AJ Styles, αν ο Zayn νικήσει τότε θα αντιμετωπίσει τους AJ Styles και Roman Reigns σε Triple Threat στο Payback για τον τίτλο του τελευταίου. O Kevin Owens έκανε την είσοδο του λέγοντας πως αδικείται μιας και δεν έχει πάρει καν το rematch clause για το Intercontinental Championship που έχασε στην Wrestlemania, o Shane τον έβαλε σε 1st Contender's match με τον Cesaro για το Intercontinental Championship στο Payback.


1st Contender's Match
Kevin Owens vs Cesaro

Σε έναν εκπληκτικό αγώνα, ο 'Swiss Superman' κατάφερε να γίνει αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Miz στο Payback για το Intercontinental Championship, ο Cesaro απέφυγε το Pop-Up Powerbomb και αντεπιτέθηκε με το Neutralizer για την νίκη.


Backstage, η Charlotte παραπονιόταν στον πατέρα της επειδή θα υπερασπιστεί τον τίτλο της απόψε, ο Ric Flair είπε πως δεν ξέρει με ποιον έχει αηδιάσει περισσότερο, με τον Shane McMahon που ανακοίνωσε τον αγώνα, ή με την Natalya που πιστεύει πως είναι αρκετά καλή για να αντιμετωπίσει την κόρη του. Τους διέκοψε ο Dr. Phil λέγοντας στην Charlotte πως πρέπει να σταματήσει να κρατάει το χέρι του πατέρα της και να σταθεί στα δικά της πόδια, η Charlotte έφυγε οργισμένη.

Ο Κevin Owens φώναζε στον Shane McMahon για το πόσο αδικείθηκε απόψε και του είπε πως θα είναι υπεύθηνος για ότι συμβεί στον Sami Zayn απόψε. Ο Shane για να είναι σίγουρος  έδιωξε τον Prizefighter από το κτίριο.

Εμφανίστηκαν οι New Day και ανακοίνωσαν την διεξαγωγή του New Day Tag Team Tournament για να αναδειχθούν οι 1st Contenders για το Payback.

New Day Tag Team Tournament: Round 1
The Lucha Dragons vs The Dudley Boyz

Με μεγάλη ευκολία κατάφεραν να κερδίσουν οι θρυλικοί Dudleyz περνώντας στον επόμενο γύρο του tournament εκτελώντας το 3D στον Sin Cara. Μετά το match εμφανίστηκαν οι Enzo Amore & Big Cass και είπαν στους Dudleyz πως πρέπει να φύγουν από τον δρόμο τους γιατί ήρθε η δικιά τους στιγμή.


Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και μίλησε για τους Sami Zayn & AJ Styles αλλά τον διέκοψαν οι League of Nations. Ο Sheamus είπε στον Reigns πως παραείναι αισιόδοξος και πως στο Payback πρέπει να αντιμετωπίσει έναν από αυτούς. Η πολυεθνική φατρία δεν άργησε να επιτεθεί στον 'Big Dog' αλλά η Wyatt Family εμφανίστηκε για να τους απωθήσει, το σκηνικό αυτό άρεσε στον Shane και ανακοίνωσε πως δύο μέλη της League of Nations θα αντιμετωπίσουν τους Roman Reigns & Bray Wyatt.


Women's Championship
Charlotte(c) vs Natalya

O Dr. Phil βρισκόταν στο commentary. Η Natalya κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα αλλά όχι το Women's Championship μιας και ο διαιτητής απέκλεισε την Charlotte επειδή ο Ric Flair τον τράβηξε έξω από το ring όταν η Natalya είχε 'κλειδώσει' την Charlotte στο Sharpshooter.


Backstage, o Sami Zayn είπε στην Renee Young πως αυτό που τον έφερε τόσο μακρυά ήταν η καρδιά και η ψυχή του και πως δεν έφτασε ως εδώ για να χάσει. Εμφανίστηκε ο AJ Styles και είπε πως είναι ο μόνος διεκδικητής και σκοπεύει να το αφήσει έτσι απόψε.

New Day Tag Team Tournament: Round 1
The Usos vs Social Outcasts

Κατά την διάρκεια του αγώνα οι Heath Slater & Curtis Axel βγήκαν από το ring και έτρεχαν γύρο του με τα υπόλοιπα μέλη της faction, όταν o Slater μπήκε στο ring, ο Jimmy Uso πήρε την νίκη με Roll-Up. Μετά το match εμφανίστηκαν μέσα από τους οπαδούς τα μέλη της Bullet Club, Karl Anderson και Luke Gallows και επιτέθηκαν στους νικητές.



Backstage, η JoJo ρώτησε τον Miz την γνώμη του για τον αντίπαλο του στο Payback. Εμφανίστηκε ο Cesaro και είπε στον Miz πως απλά ήθελε να δει αυτόν που θα του πάρει τον τίτλο.

AJ Styles vs Sami Zayn

Σε έναν αγώνα με άρωμα PPV ο Sami Zayn δεν κατάφερε να κερδίσει τον 'Phenomenal One' και να διεκδικήσει τον τίτλο παρά την σπουδαία ανθεκτικότητα του, ο Styles άφησε το match στο Payback one on one καθαρίζοντας την δουλειά με το Phenomenal Forearm.


Backstage, ο Shane ευχαρίστησε τους δύο competitors για τον εξαιρετικό αγώνα που προσέφεραν στον κόσμο, οι δύο performers έδωσαν τα χέρια

Εμφανίστηκε ο Chris Jericho για να παρουσιάσει το Highlight Reel με καλεσμένο τον....εαυτό του λέγοντας πως χρωστάει όλη την επιτυχία του στον εαυτό του και μόνο και πως δεν υπάρχει κανείς στο roster που να μπορεί να τον αγγίξει. Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και μετέτρεψε το show του Y2J στο Ambrose Asylum χτυπώντας τον με το Dirty Deeds.


Apollo Crews vs Adam Rose

Συνεχίζει ακάθεκτος ο χαρισματικός performer το νικηφόρο πέρασμα του στα τηλεοπτικά show του WWE. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πέρασε το εμπόδιο του Rose με το Spit-out Powerbomb.


Roman Reigns & Bray Wyatt vs Sheamus & Alberto Del Rio

Στο ringside βρισκόταν ο Rusev. Κατά την διάρκεια του αγώνα τα φώτα έσβησαν και με το cryptic message οι Erick Rowan & Braun Strowman εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν στον Rusev, το παραπάνω distraction πήγε να εκμεταλλευτεί ο Del Rio αλλά ο Eater of Worlds απέκρουσε το Cross Armbreaker με Sister Abigail δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Μετά το match υπήρξε stare-down ανάμεσα στους δύο νικητές.



Δείτε το επεισόδιο




για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη