BREAKING: Έφυγε από την ζωή ο ECW Original, Balls Mahoney!

Μεγάλο πλήγμα για τον χώρο του Pro-Wrestling έφερε ο θάνατος του ECW Original Balls Mahoney, που άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης, μια μέρα μετά τα 44 γενέθλια του.

O Johnny Candido, αδερφός του Chris Candito μετέφερε τα άσχημα νέα για τον θάνατο του άτυχου ECW Original. Ένας γείτονας του θανόντα είδε οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του και όταν έσπευσε να ρωτήσει τι έγινε ενημερώθηκε από την σύζηγο του θανόντα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μιας και οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του Balls Mahoney παραμένουν άγνωστες, είχε αναφερθεί πως υπέστη τραυματισμό στο ισχίο μετά από άτσαλη πτώση πριν μερικές μέρες. Η αναφορά λέει πως ο ECW Original χρησιμοποιούσε βοήθημα για να περπατήσει (Π), μετά αρρώστησε και αργότερα έφυγε από την ζωή.

Ο Balls Mahoney μετά από ένα μικρό πέρασμα στο WWF στα mid-90s έγινε γνωστός ως performer του θρυλικού ECW από το 1997 εώς το 2001 και κατακτώντας δύο φορές το ECW World Tag Team Championship με τον Spike Dudley και μια φορά με τον Masato Tanaka. Όταν το WWE έφερε το ECW ως brand το 2005, ο Balls Mahoney χρησιμοποιήθηκε για να προωθήσει τους νεότερους performers.

Το Ringside House εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό ενός πραγματικού Hardcore Legend και εύχεται κουράγιο στην οικογένεια του.

για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη