Steve Austin: "Ο Jericho δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως παλιά".

Ο Steve Austin παρ'όλο το σεβασμό που διακατέχει για τον Chris Jericho , μιλάει και και για τα αρνητικά του συναδέλφου του. 

Κατά τη διάρκεια του Steve Austin Show, o Austin μίλησε για τη δουλειά του Y2J τελευταία, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο που βρισκόταν παλιότερα.
Ορίστε τι είχε να πει ο Hall of Famer:

"O Chris στα 45 του χρόνια πλέον δεν είναι ο ίδιος που ήταν 5 χρόνια πριν. O τύπος θα ενταχθεί σίγουρα στο Hall of Fame κάποια στιγμή και θα θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του WWE. Όμως προφανώς δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως λειτουργούσε παλιά. Το λέω με σεβασμό. Ίσως έχει κατεβεί ένα επίπεδο παρακάτω αλλά δικαιολογημένα λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι είναι 45 χρονών. Τώρα που το είπα αυτό και έφυγε απ'τη μέση θα ήθελα να προσθέσω ότι, ενώ ίσως να μην μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα που έκανε παλιά στο ρινγκ, είναι πολύ έξυπνος στο να αυξάνει την ένταση του αγώνα και να 'χτίζει' τον αγώνα με ενδιαφέρων τρόπο. Αυτό το έκανε πάντα. Το έχει μέσα του και ξέρει πως να δημιουργεί στιγμές με δράμα. Αυτό το καταφέρνει με τις θρυλικές κινήσεις του όπως το Walls of Jericho".


Για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης.

Νεότερη Παλαιότερη