SMACKDOWN 10/03/2016: Ready to play the Game!


To ντεμπούτο του στο Main Roster πραγματοποίησε ο Sami Zayn και φαίνεται πως πάει για τίτλο, tease πως θέλει τίτλο έχει κάνει κατά κάποιον τρόπο και ο Ryback. Δυνατοί οι League of Nations, θα κάψει το στάδιο στο Roadblock o Lunatic Fringe όπως... ο Jericho τον Styles.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Miz για να παρουσιάσει το MizTV με καλεσμένους τους Sami Zayn & Kevin Owens, ο Moneymaker αναφέρθηκε στην κόντρα σαν μεγαλύτερη προδοσία και από season του House of Cards. Αφού έκανε μια μικρή ανασκόπηση για το τι έγινε στο RAW, ο Miz παρουσίασε στην αρένα τον Sami Zayn και τον ρώτησε ποιος είναι, ο Zayn είπε πως βρισκόταν στο ΝΧΤ και πως παλεύει 14 χρόνια. Ο Zayn είπε πως με τον Kevin Owens έφτασαν μαζί στην κορυφή είτε σαν tag team partners είτε σαν αντίπαλοι, πως πάντα τα ονόματα τους συνδυαζόντουσαν! Επίσης συμπλήρωσε πως είναι κουμπάρος του Owens. Ό Miz ρώτησε τον Zayn τι πήγε στραβά και χάλασε η σχέση του με τον Owens και ο δεύτερος του απάντησε πως ο Prizefighter ζήλεψε επειδή αυτός κατέκτησε το Championship. Εμφανίστηκε ο Kevin Owens και συμπεριφέρθηκε σαν να είναι το θύμα λέγοντας πως αυτό που έγινε στο Royal Rumble (έγινε eliminated από τον Zayn) και αυτό που έγινε στο RAW είναι προσωπικά ζητήματα. O Zayn είπε πως ήρθε για να μείνει και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να κερδίσει τον Owens στην Wrestlemania για το Intercontinental Championship εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο Neville και είπε πως έχει και αυτός ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Owens και πως το Intercontinental Championship θα έδειχνε όμορφο γύρο από την μέση του. O Miz με την σειρά του είπε πως είναι 5-time Intercontinental Champion και αξίζει την ευκαιρία περισσότερο από τον οποιονδήποτε και επιτέθηκε στον Sami Zayn.


The Miz & Kevin Owens vs Sami Zayn & Neville

Όταν βλέπεις περσινά ταλέντα του NXT να δίνουν σπουδαίους αγώνες στο Smackdown.. τεράστια νίκη κατάφεραν οι Zayn & Neville που φαίνεται να γλυκοκοιτάζουν το Intercontinental Championship. Την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Sami Zayn με Helluva Kick στον Miz.


Brie Bella vs Summer Rae

Η Lana βρισκόταν στο commentary. Νίκη ψυχολογίας σημείωσε η Brie Bella κερδίζοντας την Summer Rae με το Yes Lock, μετά το match η πρώτη της επιτέθηκε αλλά η Lana δεν άργησε να αφήσει την νικήτρια αναίσθητη με το Sit-out Facebuster που είδαμε στο  RAW.


Εμφανίστηκε ο Chris Jericho με έναν σκουπιδοτενεκέ και ένα μπλουζάκι "Y2AJ" και είπε πως το WWE Universe είχε την ευκαιρία να τον κάνει cheer αλλά επέλεξαν να στηρίξουν τον AJ Styles. Είπε πως ο λόγος που επιτέθηκε στον πρώην tag-team partner του είναι γιατί το WWE Universe τον έκανε να νιώσει σκουπίδι με αυτή την συμπεριφορά. Έκανε ένα συγκριτικό promo με τον AJ Styles (στο WWE πάντα) λέγοντας πως έχει κάνει τόσα αυτά τα 17 χρόνια που βρίσκεται στο WWE και ο κόσμος αποφασίζει να ζητωκραυγάζει για τον AJ Styles. O Y2J έκατσε σε ένα σκαμπό και είπε πως θα βλέπει την καριέρα του Styles να καίγεται, έβαλε φωτιά στο μπλουζάκι και το πέταξε στον κάδο λέγοντας πως οι Y2AJ διαλύθηκαν εξαιτίας του  Styles και ο Styles θα καεί εξαιτίας του Y2J.


The Lucha Dragons vs King Barrett & Sheamus

Ο Rusev βρισκόταν στο ringside. Με την βοήθεια του Bulgarian Brute που πέταξε τον Sin Cara (σκηνηκάρα) από το turnbuckle, o Bασιλιάς Barrett σφράγισε την μοίρα του μασκοφόρου με το Royal Bullhammer δίνοντας στους League of Nations το full-momentum εν όψει Roadblock.


Backstage, η JoJo ρώτησε τον 'συγκεντρωμένο΄ Ryback για το προηγούμενο match. Ο Big Guy είπε πως είναι λογικό δύο μικρόσωμοι τύποι να μην μπορούν να νικήσουν δύο μεγαλόσωμους τύπους και πως οι μικρόσωμοι πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τον εαυτό τους για τον αγώνα που έδωσαν. Παρόλα αυτά είπε πως τους λυπάται γιατί από όποια οπτική γωνία και να το δει κάποιος, κανένας άντρας δεν είναι ίσος με τον άλλον.

Η Renee Young ρώτησε τους Usos γιατί τους επιτίθενται οι Dudley Boyz. O Jimmy Uso είπε πως δεν είναι τίποτα προσωπικό απλά οι Dudley σπάνε κόσμο στα τραπέζια από το 1996. Είπε πως τους έβλεπαν στην τηλεόραση από τα 10 τους χρόνια αλλά πλέον δεν τους σέβονται καθόλου σαν ενήλικες.

Dean Ambrose, Dolph Ziggler & The Usos vs The Wyatt Family

Εξαιρετική φόρμα και συνεργασία από τους face superstars ήταν αρκετά για να πετύχουν τεράστια νίκη κόντρα στην γενειοφόρα φατρία, ο Dean Ambrose έδωσε την νίκη στην ομάδα του κάνοντας counter το Spinning Kick του Erick Rowan σε Dirty Deeds.


Δείτε το επεισόδιο


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη