Τα πλάνα για τον Sami Zayn.

Την επιστροφή του στο WWE πραγματοποίησε στο τελευταίο επεισόδιο του Raw o Sami Zayn, και μάλιστα έσωσε τον Neville από τα χέρια του Kevin Owens.

Αρκετό είναι το μερίδιο των οπαδών που περίμενε την μόνιμη μετάβαση του Zayn στο κύριο ρόστερ της εταιρίας, μάλιστα η αναμέτρηση του εναντίον του Kevin Owens στην WrestleMania 32 είναι πολύ κοντά στο να γίνει γεγονός, καθώς αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την κορυφαία εταιρία Pro Wrestling στον πλανήτη.

Το WWE πρόκειται να επισημάνει τις επόμενες ημέρες ένα Multi-Man Ladder Match για το Intercontinental Championship, σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter ο Sami Zayn χάρις αυτό το ματς θα στεφθεί πρωταθλητής και συνεχίσει την κόντρα του με τον Kevin Owens έως και το καλοκαιρινό SummerSlam Pay-Per-View.

Πάντως, ο 31χρονος πρώην NXT πρωταθλητής, πρόκειται να υπέγραψε νέα συνεργασία με το World Wrestling Entertainment ενώ αποτελεί παρελθόν από το Roster του θυγατρικού NXT, σύμφωνα και με τις δικές του αναφορές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.


Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.
Νεότερη Παλαιότερη