ROADBLOCK 2016: "ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ CHAMBER"

Τα ίδια με το περσινό Ellimination Chamber πέρασε ο Dean Ambrose μιας και κατάφερε να κερδίσει τον Cerebral Assassin με pinfall αλλά να μην φύγει πρωταθλητής από την αρένα, Retain για New Day και Revival, δεν αγωνίστηκε ο Bray Wyatt.


WWE Tag Team Championship
The New Day(c) vs The League of Nations 

Δεν κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν τους ομαδικούς τίτλους οι Barrett & Sheamus μιας και τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Xavier Woods που δημιούργησε distraction έτσι ώστε ο Big E να βιδώσει τον Βασιλιά Barrett στο καναβάτσο με το Big Ending.


Εμφανίστηκε ο Chris Jericho και τα έβαλε με τους fans που προτίμησαν να κάνουν chant το όνομα "AJ Styles" την Δευτέρα στο RAW, επίσης αναφέρθηκε στο ότι ο κόσμος χάρηκε όταν ο Jack Swagger τον είχε κερδίσει για το World Heavyweight Championship.

Chris Jericho vs Jack Swagger

Σε καλή κατάσταση φάνηκε να ήταν ο Καθαρόαιμος Αμερικάνος αλλά η εμπειρία του Y2J επικράτησε, όταν ο Swagger "κλείδωσε" το Patriot Lock ο Jericho πιάστηκε από τον διαιτητή για να ξεφύγει και να υποτάξει τον αντίπαλο του με το Walls of Jericho.


NXT Tag Team Championship
Scott Dawson & Dash Wilder(c) vs Enzo Amore & Colin Cassady

Σε έναν αγώνα με θυγατρικό άρωμα οι Revival κατάφεραν να παραμείνουν "ζωντανοί" στην κορυφή της Tag Team Division του NXT κάνοντας εξαιρετικό retain, η νίκη ήρθε με το Shutter Machine στον Enzo Amore.


Divas Championship
Charlotte(c) vs Natalya

Όπως πάντα, με την βοήθεια του Ric Flair, η Charlotte κατάφερε να ξεφύγει από το Sharpshooter και να κλέψει την νίκη με Roll-Up βάζοντας το πόδι στο τελευταίο σχοινί.


Brock Lesnar vs Luke Harper & Bray Wyatt

Ανακοινώθηκε πως ο αγώνας θα είναι handicap με την προσθήκη του Luke Harper, ο Bray Wyatt όμως παρέμεινε στο ringside. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Beast Incarnate γέμισε Suplex τον Face of Desolation και σφράγισε το αποτέλεσμα με ένα εκρηκτικό F-5.


Sami Zayn vs Stardust

Εξαιρετικό αγώνα έδωσαν οι δύο superstars έχοντας σπουδαία χημεία μέσα στο ring, νικητής από την αρένα έφυγε ο Sami Zayn μετά από τον συνδυασμό Exploder Suplex και Helluva Kick.


WWE World Heavyweight Championship
Triple H(c) vs Dean Ambrose

Την ίδια κατάρα με τον Roman Reigns μοιράζεται ο Dean Ambrose καταφέρνοντας ουσιαστικά να κερδίσει τον Triple H...αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το pinfall γιατί το πόδι του Lunatic Fringe έφτασε κάτω από το τελευταίο σχοινί με αποτέλεσμα να σημάνει rope-break. Ο Triple H απέφυγε το Elbow Drop του Ambrose πάνω στο announce table και τον άφησε κάτω 3 δευτερόλεπτα με το Pedigree.



Δείτε το Show


για το Ringside House,
o 'Φαλακρός Γκουρού',
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη