RAW 29/02/2016: Την πλήρωσε αλλά πέρασε το δικό του.


Πριν την Wrestlemania θα υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Triple H κόντρα στον... Dean Ambrose, το ίδιο ισχύει και για τους New Day που θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους κόντρα στους Y2-AJ, περίεργα μας τα λέει ο Bray Wyatt, βρώμικη νίκη χωρίς αιτία για τον Miz, πολύ συγκεντρωμένος ο Ryback.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Triple H και έκανε την είσοδο του στο ring για να ξεκινήσει το RAW. O Game είπε πως πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να προκαλέσουν την διοίκηση αλλά δεν το κάνουν γιατί φοβούνται. Τον διέκοψε ο Dean Ambrose και του είπε πως ο Reigns του τηλεφώνησε και του είπε πως στην Wrestlemania έρχεται για αυτόν, είπε πως ήθελε να του μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Brock Lesnar. O Lunatic Fringe προκάλεσε τον Game σε match για το WWE World Heavyweight Championship αλλά τελευταίος είπε πως θα το σκεφτεί μέχρι το τέλος του show και προς το παρών του κανόνισε match με τον Alberto Del Rio.


1st Contender's Match
Sasha Banks vs Becky Lynch

Οι Charlotte & Ric Flair βρισκόντουσαν στο ringside. Δεν ανέδειξε νικήτρια ο εξαιρετικός αγώνας ανάμεσα στις δύο divas, η Boss έκανε Sunset Flip στην Lass Kicker από το turnbuckle αλλά απέτυχε πάρει την νίκη γιατί κατά την διάρκεια του pinfall και οι τέσσερις ώμοι ήταν στο καναβάτσο ώστε να έχουμε ισοπαλία.


Ακολούθησε ένα από τα γνωστά promo του Bray Wyatt στο titantron.

Dolph Ziggler vs The Miz

Το match δεν άργησε να τελειώσει και νικητής αναδείχθηκε ο... Miz! O Moneymaker από το πουθενά έκλεψε την νίκη με Roll-Up.


Εμφανίστηκε η Stephanie McMahon και έβγαλε έναν λόγο αποδοχής του βραβείου που δεν μπόρεσε την προηγούμενη εβδομάδα. Η Steph κατηγόρησε τον αδερφό της για την πολυετής απουσία του από το WWE, είπε πως τον αγαπάει αλλά δεν τον σέβεται γιατί όποτε τον έχει εμπιστευτεί στο τέλος την έχει προδώσει και ελπίζει στην Wrestlemania o Undertaker να τον κατατροπώσει.


Sheamus & Rusev vs Lucha Dragons

Τα υπόλοιπα μέλη της League of Nations ήταν στο ringside. Ακόμα μια σπουδαία νίκη κόντρα στους μασκοφόρους superstars πήρε η πολυεθνική φατρία αυτή την φορά με το distraction του Alberto Del Rio που οδήγησε στο ο Bulgarian Brute να κάνει Super Kick στον Kalisto για το νικηφόρο pin. Μετά το match o Del Rio έκανε Double Foot Stomp στον Kalisto.


Ryback vs Adam Rose

Την παλιά καλή του πλευρά μας έδειξε ο Big Guy που απλά πέρασε πάνω από τον Adam Rose με Shellshocked.


Chris Jericho & AJ Styles vs The New Day

Τεράστια νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Y2-AJ κόντρα στους WWE Tag Team Champions, την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Jericho κάνοντας counter το Trouble in Paradise σε Walls of Jericho. Μετά το match οι νικητές ανακοίνωσαν πως στο επόμενο RAW το match τους θα είναι με έπαθλο το WWE Tag Team Championship.


Εμφανίστηκε ο Vince McMahon και στάθηκε στο ότι πολύ τον φαντάζονται να παρουσιάζει τον Shane στον κόσμο την μέρα μετά την Wrestlemania αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω και τελικά ο Shane καταφέρει να κερδίσει στην Wrestlemania. Ο Undertaker έκανε την είσοδο του, αφού μπήκε στο ring έπιασε τον Vince από τον λαιμό λέγοντας του πως θέλει να ξέρει τι θα γίνει όταν κλείσει την πόρτα του Hell in a Cell και πως το αίμα του Shane θα βρίσκεται στα χέρια του Vince και όχι σε εκείνου. Κλείνοντας, ο Vince είπε πως ο Shane δεν θεωρείται πια γιος του γιατί είναι καθίκι.


Jey Uso vs Bubba Ray Dudley

Deja Vu από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο αγώνας, κατά την διάρκεια του αγώνα ο D-Von έβγαλε ένα τραπέζι κάτω από το ring και επιτέθηκε στον Jimmy Uso, αυτό δημιούργησε το distraction ώστε ο Bully Ray να πάρει την νίκη με το Full Nelson Bomb.


Backstage, ο  R-Truth είπε στον Goldust πως δεν θέλει να γίνει ομάδα μαζί του, ο Bizzare One έφυγε λυπημένος και ο R-Truth το μετάνιωσε αλλά ήταν πλέον αργά.


Big Show vs Kevin Owens

Εκδίκηση για την προηγούμενη εβδομάδα πήρε ο Big Show κερδίζοντας από Count-Out τον Prizefighter.


Naomi vs Brie Bella

Άλλη μια νίκη για την Naomi και φυσικά με την βοήθεια της Tamina, μετά το distraction η Beautifull and Dangerous υπέταξε την αντίπαλο της με κάποιου είδους modified reverse Rings of Saturn. Μετά το match εμφανίστηκε η Lana και γέλασε με την ήττα της  Brie Bella.


Backstage, οι Becky Lynch & Sasha Banks βρίσκονται σε διαμάχη για το ποια είναι η 1st Contender, τις διέκοψε όμως η Charlotte και τους ανακοίνωσε πως θα έχουν επαναληπτικό αγώνα στο Smackdown.

Dean Ambrose vs Alberto Del Rio

Οι League of Nations βρισκόντουσαν στο ringside. Ενώ ο Ambrose έδειξε σημάδια πως μπορεί να τα καταφέρει στον άνισο αγώνα κατά την διάρκεια του match εμφανίστηκε ο Triple H και είπε στους League of Nations να επιτεθούν, ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα δίνοντας την νίκη στον Lunati Fringe από Disqualification. Μετά το match ο Triple H είπε στον Ambrose πως δεν θα κερδίσει ποτέ την Authority, ο Ambrose αντιστάθηκε ελάχιστα κάνοντας επίθεση στον Game αλλά κατέληξε στο καναβάτσο μετά από ένα εκρηκτικό Pedigree. Αυτό φυσικά δεν δάμασε τον Ambrose γιατί ο Triple H εκπλήρωσε την επιθυμία του και του έδωσε το title match που ζήτησε και ο Ambrose σχεδόν αναίσθητος του είπα πως τον ευχαριστεί, αυτό οδήγησε στο ο Triple H να χάσει τον έλεγχο και να κάνει ασήκωτο τον Lunatic Fringe πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών.




Δείτε το επεισόδιο



για το Ringside House,
ο Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη