RAW 07/03/2016: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...


"Τίγκα" χαρακτηρίστηκε το χθεσινό RAW με εμφάνιση από τον Shane McMahon, ντεμπούτο για NXT Superstar, heel turn ενός major Superstar, θέλει τίτλο ο Ryback, σχεδόν έτοιμος ο Dean Ambrose.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Shane McMahon και δήλωσε πως έχει άπειρο σεβασμό στον Undertaker αλλά ο πατέρας του είναι ένας μίζερος που έχει μπερδέψει την επιχείρηση με την οικογένεια. Είπε πως είναι το πεπρωμένο του να πάρει τον έλεγχο του Monday Night RAW. Ακούστηκε η καμπάνα του Phenom και ακολούθησε η είσοδος του Vince McMahon στην αρένα ο οποίος ρώτησε τον κόσμο αν είναι απογοητευμένοι. Ο Chairman είπε πως καθώς αποκλήρωνε τον Shane, βρήκε μια φωτογραφία των δύο τους και αργότερα την πέταξε κάτω και την πάτησε, είπε πως είναι άτρωτος ενώ ο Shane όχι και κάλεσε την ασφάλεια να τον απωθήσει. Ο Shane-O-Mac έβαλε και τα τέσσερα άτομα στην θέσης τους.


Kevin Owens vs Neville

Παρά το εξαιρετικό winning effort του Man that Gravity Forgot ο Prizefighter ήταν αυτός που κατάφερε να βγει νικητής από έναν αγώνα με "άρωμα NXT" αποφεύγοντας το Red Arrow με Roll-Up. Μετά το match ο Owens επιχείρησε να κάνει Powerbomb στον Neville πάνω στο apron αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Sami Zayn, o NXT Superstar ανάγκασε τον Intercontinental Champion να υποχωρήσει.


 Backstage, η Stephanie McMahon ευχαρίστησε τον Ziggler που διέγραψε το tweet που είχε βάλει πως είναι κατά της Authority. O Show-Off της θύμισε το Survivor Series 2014 που ήταν αυτός που άφησε την Authority χωρίς εξουσία, η Steph του κανόνισε Handicap match κόντρα στους League of Nations.

Brie Bella vs Summer Rae

Σημαντική νίκη σημείωσε η Summer Rae με Roll-Up μετά από το distraction που έκανε η Lana κατά την διάρκεια του αγώνα για να αποσυντονίσει την Brie. Μετά το match η Lana έκανε Sit-Out Facebuster στην Brie και έφυγε γελώντας.


Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και είπε πως το Σάββατο στο WWE Roadblock θα "κλέψει" το WWE World Heavyweight Championship και θα πάει στην Wrestlemania, είπε πως αφού ανταποδώσει στον Triple H αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, θα κάνει τον  ΗΗΗ να τον σεβαστεί. Ο Hunter έκανε την είσοδο του γελώντας λέγοντας στον Lunatic Frnge πως έχει πολύ φαντασία αλλά ίσως με άλλη μια "επίσκεψη" στο τραπέζι των σχολιαστών να αισθανθεί καλύτερα. Ο Ambrose απάντησε πως θα επισκεφτεί το τραπέζι στο Roadblock για να πανηγυρίσει ως WWE World Heavyweight Champion. O HHΗ τον έβαλε σε match με τον Bray Wyatt για το Main Event.


Elimination Match
Dolph Ziggler vs King Barrett, Sheamus & Rusev

Παρά την απόλυτη ανισότητα του match, ο Ziggler κατάφερε να κάνει eliminate τον Βασιλιά Barrett. Την τελευταία κουβέντα όμως είπα ο Sheamus που έδωσε την νίκη στην ομάδα του με Brogue Kick.


Backstage, είδαμε μια μικρή διαμάχη ανάμεσα στις Becky Lynch & Sasha Banks για το ποια θα αντιμετωπίσει την Charlotte στην Wrestlemania.

Naomi & Tamina vs Sasha Banks & Becky Lynch

Η Charlotte και ο πατέρας της βρισκόντουσαν στο ringside. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οι δύο legit contenders πήραν την νίκη με την Sasha Banks να αναγκάζει την Naomi να παραιτηθεί με το Bank Statement. Μετά το match η Charlotte επιτέθηκε στις δύο νικήτριες και έφυγε πανηγυρίζοντας.


WWE Tag Team Championship
The New Day(c) vs Chris Jericho & AJ Styles

Δεν κατάφερε η σπουδαία ομάδα των Y2-AJ να κατακτήσει τους ομαδικούς τίτλους μιας και οι πρωταθλητές είχαν καλύτερη χημεία μεταξύ τους, ο Y2J πήγε για το Codebreaker του Big E αλλά ένα πανίσχυρο counter το μετέτρεψε στο Big Ending που σφράγισε την μοίρα των διεκδικητών. Μετά το match ο Styles πήγε να βοηθήσει τον Jericho αλλά δέχτηκε τρία Codebreaker!


Backstage, o Chris Jericho είπε στην Renee Young πως οι οπαδοί φώναζαν για τον AJ Styles και αναρωτήθηκε για πως τους φαίνεται τώρα που δεν θα το φωνάξουν ξανά.

Kalisto vs Tyler Breeze

Μεγάλη...ήττα υπέστη ο Prince Pretty διανύοντας την πιο ξεφτιλισμένη περίοδο της καριέρας του, χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο μασκοφόρος Champion πήρε την εύκολη νίκη με το Salida Del Sol.


Backstage, o Kalisto είπε στην JoJo πως πάντα ήταν το όνειρο του να αγωνιστεί στην Wrestlemania σαν Champion, τον διέκοψε ο Ryback λέγοντας του πως αξίζει και αυτός ένα match στην Wrestlemania και πως θα ήταν καλύτερο ο Kalisto να αγωνίζεται solo.

Ryback vs Curtis Axel

Οι Social Outcast βρισκόντουσαν στο ringside αλλά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μιας και ο Big Guy ψέκασε, σκούπισε και τελείωσε την δουλειά με Shellshock.


Dean Ambrose vs Bray Wyatt

Ενώ ο Lunatic Fringe φάνηκε να μπορεί να καταφέρει τον παλιό του rival, όταν έκανε το Rebound Clothesline στον Eater of Worlds είδαμε το Cryptic Message και εμφανίστηκαν τα μέλη της Wyatt Family και αποδεκάτισαν τον Ambrose δίνοντας του την νίκη από Disqualification. Μετά το match εμφανίστηκε ο Triple H και είχε ένα stare-down με τον Bray Wyatt ο οποίος άγγιξε λίγο τον τίτλο του Game και αποχώρησε από την αρένα. Ο Hunter πήγε να επαναλάβει τις πράξεις της προηγούμενης εβδομάδας αλλά ο Ambrose τον άφησε αναίσθητο με το Dirty Deeds.




Δείτε το επεισόδιο



για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη