Πλησιάζει το ντεμπούτο του David Benoit.

Εδώ και 3 χρόνια, ο γιος του Chris Benoit, David Benoit προπονείται πλάι σε μεγάλα αστέρια της εταιρίας του Κονέκτικατ όπως Natalya, Chris Jericho, Tyson Kidd, Chavo Guerrero.

O David Benoit είναι ο μονάκριβος γιος του Chris Benoit που έμεινε μετά την τραγωδία του 2007, ωστόσο αρκετοί WWE Superstars και εργαζόμενοι από μικρότερα Promotions έχουν παρακολουθήσει προπονήσεις του David, οι περισσότεροι αναφέρουν πως είναι αρκετά ταλαντούχος αλλά θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά ακόμη στα Ring Skills του.


Ο Chris Jericho προπονείται πλάι του εδώ και περίπου 4 χρόνια, το 2014 είχε προγραμματίσει ο Chavo Guerrero να βάλει τον David για πρώτη φορά σε δράση για ένα Tag Team Match, ωστόσο λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί στην σκηνή ο γιος του Chris Benoit, ο Chris Jericho τηλεφώνησε στον Chavo Guerrero και του είπε να ακυρώσει την εμφάνιση διότι δεν είναι 100% έτοιμος ακόμα.


Μετά από περίπου 2 χρόνια, ο Vince McMahon έχει αναπτύξει τις σχέσεις του με τον νεαρό David, αφού του έχει δώσει το ελεύθερο να δίνει παρών στις κερκίδες όποια στιγμή θελήσει ο ίδιος, επίσης τους τελευταίους μήνες ο David Benoit έχει αναλάβει έναν δικό του ρόλο στο WWE βοηθώντας στο στήσιμο των Rings για τα Live Events.


Αυτή την περίοδο, ο η Natalya και ο Chris Jericho θεωρούν τον David ως δικό τους άτομο, μιας και περνάν τον περισσότερο τους χρόνο παρέα κάνοντας σκληρές προπονήσεις, μάλιστα το ντεμπούτο του David Benoit δεν πρόκειται να καθυστερήσει αφού έχει δείξει μεγάλες επιδόσεις.



Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.
Νεότερη Παλαιότερη