Έτοιμος για το Dallas o Joe! (NXT 09/03/2016).

Ένα ακόμα απίστευτο show μας παρουσίασε το θυγατρικό promotion του WWE με ένα match από άλλο πλανήτη!



Το επεισόδιο του NXT άνοιξε με τον General Manager του NXT, William Regal να κάνει την είσοδό του στο ring και να μιλάει για την επίθεση του Baron Corbin στον Austin Aries ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ΝΧΤ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο Regal είπε πως δε θα δώσει suspend στον Baron Corbin καθώς ο Austin Aries του ζήτησε να μην το κάνει και συνέχισε λέγοντας πως ο Aries ζήτησε από τον Regal αγώνα με τον "Lone wolf" στο NXT TakeOver: Dallas! 

Credit: WWE.com

Μετά από το λόγο του πρώην ECW Champion και νυν General Manager του NXT, ξεκίνησε ο 2 out of 3 falls αγώνας μεταξύ των Samoa Joe και Sami Zayn.

Credit: WWE.com

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τον Samoa Joe να έχει το πλεονέκτημα από την αρχή. Μετά από πολλά near falls και δυναμικές επιθέσεις από τον Samoa Joe, o Joe δοκίμασε να εξαπωλήσει το muscle buster, ο Sami το απέφυγε προσπαθώντας να τον χτυπήσει με ropewalk arm drag αλλά ο Joe το απέφυγε και κατάφερε να πάρει το πρώτο fall! 

Samoa Joe-Sami Zayn 1-0

Μετά από το πρώτο fall το ring χτύπησε για να αρχίσει η επόμενη φάση του αγώνα. Ο Sami Zayn σηκώθηκε μετά από το muscle buster και βρισκόταν στη γωνία. Ο Samoa Joe προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί προσπαθώντας να ξαναχτυπήσει τον Sami με το muscle buster αλλά ο Zayn τον έδιωξε και τον χτύπησε με dropkick από το δεύτερο σχοινί! Ο Zayn τον πλησιάζει και ο "Samoan submission machine" τον χτυπά με γρήγορα και επαναλαμβανόμενα χτυπήματα. Ο Sami Zayn είναι κάτω, ο Joe προσπαθεί να τον χτυπήσει με ένα jumping knee αλλά ο Zayn το αποφεύγει, πάει για το roll up αλλά ο Joe κατάφερε να σηκώσει τον ώμο του. Ο Samoa Joe πετάει τον Zayn έξω από το ring και προσπαθεί να πάρει μια count-out νίκη αλλά ο πρώην ΝΧΤ πρωταθλητής καταφέρνει να νικήσει το count-out. Μετά ο Joe επιτείθεται στον Zayn και τον βγάζει πάλι έξω από το ring και τον χτυπάει με STO έξω από το ring. Ο Sami πάλι καταφέρνει να νικήσει το μέτρημα του διαιτητή. Ο Καναδός χτυπάει τον Joe με ένα suplex και μετά καταφέρνει να τον κλειδώσει με το Koji Clutch. O Samoa Joe δεν καταφέρνει να ανταπεξέλθει και αναγκάζεται να δηλώσει υποταγή!

Samoa Joe-Sami Zayn 1-1

Ο αγώνας ξεκινάει για την τελευταία του φάση και οι δύο παλαιστές ανταλλάζουν μπουνιές. Και οι δύο φαίνονται πολύ κουρασμένοι. Ο Samoa Joe αστοχεί σε μια μπουνιά και ο Sami Zayn τον χτυπά με το Blue-Thunder bomb! O Sami πηγαίνει στο τελευταίο σχοινί. Ο Joe σηκώνεται και τρέχει να τον χτυπήσει αλλά ο Sami Zayn καταφέρνει και παίρνει το πλεονέκτημα και τον χτυπάει με sunset flip powerbomb! O Joe όμως καταφέρνει να κάνει kick-out και βγαίνει γρήγορα έξω από το ring ώστε να συγκεντρώσει ενέργεια. Ο Sami Zayn βγαίνει κι αυτός εκτός ring και χτυπάει τον Joe με ένα suicide tornado ddt ανάμεσα από το ring post και το σχοινί! Ο Zayn μπαίνει στο ring και ο Joe νικάει πάλι το μέτρημα του διαιτητή. Ο Sami τρέχει για το Helluva Kick αλλά ο Joe πιάνει το πόδι του και τον ρίχνει στο καναβάτσο με ένα powerbomb! O Zayn καταφέρνει να κάνει kick out και ο Joe τον κλειδώνει με το Boston Crab και μετά το γυρνάει σε ένα crossface. Μετά από αυτό το γυρνάει σε ένα modified Rings of Saturn και ο Zayn καταφέρνει να ακουμπήσει το πόδι του στο τελευταίο σχοινί αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει το pinfall λόγω rope break! O Joe συνεχίζει την επίθεσή του με κάποια chops και ολοκληρώνει το συνδυασμό του με ένα jumping enzguri! O Zayn πέφτει κάτω και ο Joe τον χτυπά συνεχόμενα με κλοτσιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο Zayn να πέσει πάλι κάτω! Ο Zayn όμως από το πουθενά καταφέρνει να σηκωθεί και να κλειδώσει τον "Samoan suplex machine" σε ένα Coquina clutch, αλλά ο Joe καταφέρνει να ακουμπήσει τα σχοινιά και να σπάσει το submission με rope-break. O "Generic Luchador" χτυπά τον Joe με exploder suplex! Ο Joe είναι στη γωνία και ο Zayn τρέχει για το Helluva Kick αλλά ο Joe το αποφεύγει και κλειδώνει τον Zayn με Coquina clutch! Ο Zayn προσπαθεί να πιάσει τα σχοινιά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Sami λιποθύμησε με αποτέλεσμα ο Samoa Joe να πάρει τη μεγάλη νίκη! 

Samoa Joe-Sami Zayn 2-1

Credit: WWE.com



Για το Ringside House,
Γιώργος Σιδερίδης
Νεότερη Παλαιότερη