2 out of 3 falls match σήμερα στο ΝΧΤ!

Μεγάλος αγώνας ανακοινώθηκε από το WWE.com και του William Regal, πριν από μερικές ώρες στο αποψινό επεισόδιο του NXT!


Συγκεκριμένα, ο General Manager του ΝΧΤ, μέσω του επίσημου site του WWE, ανακοίνωσε πως οι Sami Zayn και Samoa Joe θα έρθουν αντιμέτωποι στο σημερινό επεισόδιο του NXT! Oι Zayn και Joe εδώ και καιρό βρίσκονται και οι δύο πολύ κοντά στο να γίνουν πρώτοι διεκδικητές του τίτλου του Finn Balor!

Η μικρή κόντρα των δύο ξεκίνησε σε έναν triple threat αγώνα το οποίο είχε ως διακύβευμα έναν αγώνα με τον πρωταθλητή του ΝΧΤ, Finn Balor, για τον τίτλο. Ο αγώνας όμως δεν είχε σαφές αποτέλεσμα καθώς ο Baron Corbin έκανε tap-out μετά από διπλό submission του Sami Zayn (που είχε κλειδώσει τον Corbin σε sharpshooter) και του Samoa Joe (που είχε κλειδώσει τον Corbin σε crossface), με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μη μπορεί να ανακηρύξει κάποιον ως νικητή.

Credit: WWE.com

Στο επεισόδιο του NXT στις 17 Φεβρουαρίου οι δύο παλαιστές αναμετρήθηκαν σε έναν one on one αγώνα, με τον Sami Zayn να χτυπάει μετά από ώρα αγώνα τον Samoa Joe με Helluva Kick, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και ο Samoa Joe αλλά και ο Sami Zayn. O Zayn ήταν πάνω από τον Joe αλλά οι ώμοι και τον δύο ακουμπούσαν κάτω στο ring, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μη μπορεί πάλι να βγάλει κάποιον νικητή. Η κόντρα των δύο τελειώνει σήμερα και σύμφωνα με τον William Regal, σε αυτόν τον αγώνα θα στεφθεί κάποιος ως πρώτος διεκδικητής για τον μεγάλο τίτλο!

Credit: WWE.com

Για το Ringside House,
Γιώργος Σιδερίδης.
Νεότερη Παλαιότερη