Ο Steve Austin πιστεύει ότι οι πράξεις του Titus O'Neil ήταν απαράδεκτες.

Ενδιαφέρων η γνώμη του Stone Cold για τις πράξεις του O'Neil 2 εβδομάδες πριν στο RAW. 

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου το Stone Cold Podcast, o WWE Hall of Famer μας έδωσε τις σκέψεις του για την ποινή του Titus O'Neil. Ορίστε τι είχε να πει ο Austin:

"Όλη αυτή η υποτιθέμενη ρατσιστική κατάσταση πραγματικά με νευρίασε επειδή ο κόσμος έχει τη λογική ότι τα πάντα σχετίζονται με τον ρατσισμό ενώ ζούμε στο 2016! Δεν λέω ότι ο ρατσισμός δεν υπάρχει αλλά η κατάσταση αυτή φυσικά δεν επρόκειτο για θέμα ρατσισμού. Κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν να ειπωθεί και δεν χρειαζόταν να γίνει εκείνη τη στιγμή ." 

"Άμα δίνεις ποινή σε κάποιον , πιστεύω ότι 30 μέρες είναι αρκετές . Νομίζω 60 μέρες είναι λίγο υπερβολικές. Στην τελική, κάτι χρειαζόταν να γίνει γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν σωστή η επιλογή του Titus O'Neil να κάνει ότι έκανε στο Raw. Ήταν ο λάθος άνθρωπος, την λάθος στη στιγμή."

"O Vince είναι 70 χρονών και αυτή ήταν πολύ σοβαρή στιγμή γι'αυτόν. Νοιάζεται για τον Daniel Bryan και το πήρε πολύ στραβά με τον O'Neil και το θεώρησε απαράδεκτο. Μπορεί να είναι "Pro Wrestling" ή "Sports Entertainment", όπως θέλει το αποκαλεί κανείς, αλλά αυτή ήταν σημαντική στιγμή. Δεν ήταν η σωστή στιγμή για ζωηράδες και τέτοια πράγματα οπότε ενός είδους τιμωρία χρειαζόταν. Δώσε ένα πρόστιμο η κάνε κάτι. Δεν ξέρω. Κάτι δεν φαινόταν κατάλληλο αλλά όταν άρχισα να ακούω πράγματα για ρατσισμό έλεγα στον εαυτό μου ότι πρέπει να κλείσω τα μάτια μου και να θεωρήσω όλα αυτά βλακείες".

Νεότερη Παλαιότερη