SMACKDOWN 18/02/2016: Μετά από 12 χρόνια... "Μπλε" F-5!



Μετά από 12 χρόνια είδαμε τον Brock Lesnar να σπέρνει τον πανικό στο "μπλε" show, ακόμα μια νίκη για την League of Nations με πινελιά KO, επίσημο το Styles vs Jericho III για το Fastlane, εξελίξεις και στα Divas σενάρια.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Dolph Ziggler & Lucha Dragons vs League of Nations

O Kevin Owens βρισκότανε στο commentary. Συνεχόμενη νίκη κατάφερε να πάρει το πολυεθνικό stable κόντρα στα παιδιά του λαού, ενώ ο Ziggler φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα ο Owens δημιούργησε distraction έτσι ώστε ο Show-Off να γνωρίσει το Brogue Kick.


Tamina Snuka vs Sasha Banks

Παρά τα distractions τις Naomi που βρισκόταν στο ringside, η Boss δεν δυσκολεύτηκε να υποτάξει στην Tamina με το Bank Statement. Μετά το match η Naomi επιτέθηκε στην Banks αλλά η Becky Lynch έσπευσε στο ring για να καλιμπράρει την κατάσταση, η Banks φάνηκε νευριασμένη με την είσοδο της Lass Kicker.


Εμφανίστηκε ο Chris Jericho για να αποφασίσει αν θα αντιμετωπίσει τον AJ Styles στον Fastlane αλλά τον διέκοψε ο Miz λέγοντας του πως όλοι έχουν σιχαθεί αυτόν και τον AJ Styles. Ο Y2J επιτέθηκε στον Moneymaker και τον έβγαλε από το ring.

Chris Jericho vs The Miz

Σε πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο έχει εξελιχθεί ο Miz για τον οποιονδήποτε στο roster, παρά την μεγάλη προσπάθεια όμως του Moneymaker ο Y2J βγήκε νικητής υποτάζοντας τον με το Walls of Jericho.


Μετά το match ο Jericho είπε πως ο Miz είναι σπουδαίος performer, αλλά δεν τα κατάφερε απόψε, κάλεσε τον AJ Styles στην αρένα για να μοιραστεί μαζί του την απόφαση του και ο Phenomenal One εμφανίστηκε. Ο Y2J είπε πως δεν θα χτίσει το όνομα του στην δικιά του σκιά, είπε πως τον σέβεται όπως κανέναν άλλο performer αλλά δεν τον συμπαθεί και δεν πρόκειται να του κάνει την χάρη. O Styles πρότεινε ξανά το rematch στο Fastlane και τον ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι για να του αλλάξει γνώμη, επιτέθηκε στον Jericho και τον έβγαλε από το ring και ο Y2J δέχτηκε την πρόκληση για το Fastlane και είπε στον Styles πως θα το μετανιώσει.

Το 3ο κεφάλαιο στο Fastlane!



Backstage, οι Dean Ambrose & Roman Reigns σχεδιάζουν στρατηγική για το match τους με τους Dudley Boyz. Ο Ambrose είπε πως ήταν δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να εκτονωθεί μέσα στο ring. O Roman Reigns του είπε να μην ξαναεπιχειρίσει αυτό που έγινε στο RAW αλλά ο Lunatic Fringe είπε πως απλά αστειευόταν, εμφανίστηκε ο Paul Heyman και ενημέρωσε πως ο Brock Lesnar βρίσκεται στο στάδιο απόψε και δεν έχει την καλύτερη διάθεση, ο Ambrose είπε στον Heyman να πει στον Lesnar να μην τον κάνει να περιμένει πάλι.

Backstage, η New Day είπε στην JoJo ως προετοιμάζονται για την εμφάνιση τους στο Cutting Edge Peep Show στο Fastlane. Ο Xavier Woods είπε πως οι Edge & Christian δεν παίζουν κάν αληθινά όργανα, ο Big E είπε πως μετά το PPV η New Day θα δείξει στους Edge & Christian πως είναι κολλημένοι στα 90s.

Charlotte vs Natalya

Άλλη μια νίκη συνάντησε στον δρόμο της η Divas Champion κερδίζοντας την Natalya με το Natural Selection. Μετά το match η Charlotte έκανε το Yes Chant, η Brie Bella μπήκε οργισμένη στην αρένα και επιτέθηκε στην Charlotte με τις signature κλωτσιές του Daniel Bryan.


Backstage, είδαμε την συνέχεια του ενδιαφέρον storyline ανάμεσα στους Goldust & R-Truth, ο Bizzare One προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Truth επιδεικνύοντας τα "rap skills" του, ακολούθησε rap από τον Truth με ρεζουμέ πως οι δύο τους δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα!

Roman Reigns & Dean Ambrose vs The Dudley Boyz 

Ενώ τα "Αδέρφια" φάνηκε πως ήταν κοντά στο να πάρουν την νίκη, κατά την διάρκεια του αγώνα ο Brock Lesnar έκανε την είσοδο του και έφερε το μακελειό στην αρένα, αφού οι Ambrose & Reigns έβαλαν τους Dudleyz στην θέση τους εστιάσανε στον Lesnar, ο Reigns παραλίγο να χτυπήσει τον Ambrose με Spear και αυτό ακολούθησε σε attempt του Ambrose να κάνει Dirty Deeds στον Reigns με counter του τελευταίου σε Samoan Drop. Την τελευταία λέξη φυσικά είπε ο Beast Incarnate που άφησε αναίσθητο στο καναβάτσο τον Reigns με F-5. Το επεισόδιο τελείωσε με stare-down των Brock Lesnar και Triple H.



Δείτε το επεισόδιο


του Παναγιώτη Αθανασάκου

Νεότερη Παλαιότερη