Μπορεί ο Shane McMahon να επαναφέρει το Brand Split;

Η επιστροφή του Shane McMahon στο WWE, μπορεί να μας επιφυλάσσει πολλά αφού μάθουμε το αποτέλεσμα του Hell In A Cell Match στην WrestleMania 32.

Εάν ο Shane O' Mac κερδίσει τον Undertaker, τότε θα αναλάβει το Monday Night Raw, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Vince McMahon να επιχειρήσει να πάρει το αίμα του πίσω, κοντράροντας το Monday Night Raw με το Thursday Night SmackDown το οποίο θα ελέγχετε από τον ίδιο τον Chairman. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο οπαδών που ελπίζει στο συγκεκριμένο γεγονός μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, αντίθετα μεγάλη έμφαση στο δικό του ρόλο θα παίξει και το θυγατρικό NXT στο οποίο τον έλεγχο έχει ο WWE World Heavyweight Champion, Triple H.

Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να μας επαναφέρει το Brand Splits πίσω, με διαφορετικούς Superstars να αγωνίζονται για το SmackDown και για το Raw αντίστοιχα, αλλά θα είχαμε και την επαναφορά του World Heavyweight Championship πίσω, επίσης ένα Raw vs. SmackDown vs. NXT στο Survivor Series της χρονιάς δεν θα ήταν καθόλου άσχημο, σωστά;

Εσείς τι περιμένετε να δείτε εάν ο Shane McMahon πάρει τον έλεγχο;
Αφήστε τις γνώμες σας στα σχόλια..

του Αποστόλη Μάρη.
Νεότερη Παλαιότερη