NXT 03/02/16: "ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο BALOR"

Back to the Basics λοιπόν με την επιστροφή του ρεπορτάζ στην σελίδα μας. Ανακοινώθηκε rematch για να αναδειχθεί ο #1 Contender, νίκες για Vaudevillains, Asuka και SAWFT! Δεν κατάφερε ο Apollo Crews να πάρει την ευκαιρία του.

The Vaudevillains vs The Hype Bros

Την έκπληξη ουσιαστικά έκαναν οι Vaudevillains κερδίζοντας την ομάδα των Mojo Rawley & Zack Ryder, όταν ο Long Island Iced Z αστόχησε το Broski Boot οι πρώην NXT Tag Team Champions άδραξαν την ευκαιρία και πήραν την νίκη με το Whirling Dervish. 


Backstage, η Carmella δήλωσε πως απόψε θα αποδείξει τι αξίζει νικώντας την Emma, και πως θα γίνει η επόμενη NXT Women's Champion.

Carmella vs Emma

Όπως το είπε, έτσι και το έκανε η Carmella που έκλεψε την νίκη μέσα από τα χέρια της αντιπάλου της με Backslide leverage pin. Μετά το match η Emma ήρθε σε αντιπαράθεση με την Dana Brooke. 


Backstage, o Sami Zayn είπε πως αυτός έπρεπε να είναι ο #1 Contender για το ΝΧΤ Championship, όταν ρωτήθηκε ο Samoa Joe για το τι πιστεύει, παραλίγο να επιτεθεί στον interviewer.

Enzo Amore & Colin Cassidy vs Local Competitors

Χωρίς πολλά πολλά οι αστέρες πήραν την νίκη από τους τοπικούς παλαιστές με το Top Rope Body Splash του Εnzo Amore. 


Backstage, ο Αpollo Crews είπε πως πριν μερικούς μήνες είχε την ευκαιρία του για το NXT Championship. Δεν κατάφερε να έρθει στην κορυφή αλλά αυτή την φορά θα αποδείξει ότι αξίζει και δεύτερη ευκαιρία.

Ο William Regal ανακοίνωσε πως αποφάσισε να γίνει rematch για να αναδειχθεί ο #1 Contender, ο Baron Corbin μπήκε στο γραφείο του Regal οργισμένος και του είπε πως καλύτερα να υπάρξει rematch, o General Manager του NXT του είπε πως το μόνο σίγουρο ήταν ότι έχασε την προηγούμενη εβδομάδα. Τέλος, είπε πως ο δίκαιος τρόπος να αποφασιστεί ο #1 Contender θα είναι οι Sami Zan & Samoa Joe να αναμετρηθούν 1 vs 1.

Asuka vs Santana Garrett
Άλλη μια σπουδαία νίκη αυτοπεποίθησης πήρε η Asuka ανεβαίνοντας επικίνδυνα στην κορυφή του NXT, μετά από συνεχόμενα pinning combinations η Asuka "κλείδωσε" την Garrett στο Asuka Lock και την υπέταξε. 


Backstage, o Finn Balor είπε πως ο Crews δεν θα χρειάζεται να αναρωτιέται άλλο και πως ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί απόψε.

Finn Balor vs Apollo Crews


Κορυφαίο αγώνα έδωσαν οι δύο χαρισματικοί superstars με τον NXT Champion να επιβάλλεται του εύπορου Apollo Crews, δεν έφτασε μόνο το Coup De Gras για να κερδίσει ο Δαίμονας αλλά ασφάλισε το 3-count με το Bloody Sunday. Μετά το match οι δύο superstars έδωσαν τα χέρια για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσαν. 


Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-nxt-2316/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη