SMACKDOWN 28/01/2016: Η αρκούδα έφαγε το πρόβατο!


Τον ιδανικό αντίπαλο φαίνεται να γνώρισε ο Black Sheep της Wyatt Family, United States Championship match, Smackdown Debut για τον AJ Styles, 8-Man Tag Team match και Highlight Reel με Reigns & Ambrose.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίησε με τους New Day να λένε πως ο Rock πρέπει να ντρέπεται για την συμπεριφορά που έδειξε την Δευτέρα στο RAW, είπαν πως παρ όλη την θραύση που κάνει ο Rock στο holywood δεν κατέχει κάτι που έχουν οι New Day, το Tag Team Championship δηλαδή. Εμφανίστηκε ο Miz και είπε πως καταλαβαίνει πως νιώθουν οι New Day γιατί ο Rock προσέβαλλε και αυτόν στο RAW, είπε πως απαιτεί σεβασμό γιατί έχει κάνει Main Event την Wrestlemania στο παρελθόν. Την είσοδο τους στην αρένα έκαναν οι Usos οι οποίοι χλεύασαν τους παραπάνω, ο Big E στάθηκε στο ότι είναι περισσότεροι αλλά οι εμφανίστηκαν οι Titus O'Neil & Dolph Ziggler για να ισοσταθμίσει η ζυγαριά.


The New Day & The Miz vs The Usos, Dolph Ziggler & Titus O'Neil

Σπουδαία νίκη κατάφεραν να πάρουν οι face superstars βάζοντας ο καθένας την πινελιά του στο τελείωμα, το νικηφόρο pin ήρθε από τον O'Neil που εκτέλεσε το Clash of the Titus στον Moneymaker.


United States Championship
Kalisto(c) vs Neville


Εξαιρετική η χημεία των δύο high-flying superstar με αποτέλεσμα μια άρτια ροή αγώνα, ο Kalisto κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του κάνοντας counter το German Suplex του Neville στο Salida Del Sol.


Εμφανίστηκε ο Chris Jericho και παρουσίασε το Highlight Reel και μίλησε για το Royal Rumble match, είπε πως παρόλο που έκατσε 51 λεπτά στον αγώνα ο Triple H ήταν αυτός που έγινε ο νέος WWE World Heavyweight Champion. Αναφέρθηκε στον αγώνα του την Δευτέρα με τον AJ Styles και τον χαρακτήρισε κορυφαίο. Εμφανίστηκαν με την σειρά τους οι Dean Ambrose & Roman Reigns και ο Y2J τους ρώτησε αν στο Fastlane θα χαλάσει η φιλία τους, ο Lunatic Fringe είπε πως θα παλέψουν όπως μαλώνουν δύο αδέρφια για ανόητα πράγματα και έκανε χαβαλέ με τον Reigns για το τι στρατηγική θα ακολουθήσει στο Fastlane. O Jericho ρώτησε τον Ambrose για τον Brock Lesnar αλλά εκείνος έδειξε αυτοπεποίθηση λέγοντας πως αν δεν μπορέσει να τον νικήσει, θα νικήσει τον Reigns. O Reigns του είπε πως αν το κάνει θα είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό μιας και δεν τον έχει κερδίσει ποτέ. Ακολούθησε το cryptic message και εμφανίστηκε η Wyatt Family στο ramp με τον Bray Wyatt να λέει πως έφεραν την "Αποκάλυψη" στο Royal Rumble και πως κατέστρεψαν τον Brock Lesnar, αφού αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον Reigns, ανακοίνωσε πως στο Main Event του show οι Ambrose, Reigns & Jericho θα αντιμετωπίσουν την Wyatt Family.


AJ Styles vs Curtis Axel

Οι Social Outcasts βρισκόντουσαν στο ringside. Παρόλα τα distractions των φίλων του Axeman ο Phenomenal One κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο Smackdown με το Styles Clash.


Natalya vs Charlotte

Νίκη αυτοπεποίθησης πέτυχε η Divas Champion αποδεικνύοντας πως δεν κατέχει τζάμπα το championship με την βοήθεια του πατέρα της που βρισκόταν στο ringside. Μετά το match η Charlotte "κλείδωσε" την Natie στο Natural Selection αλλά εμφανίστηκε η Becky Lynch να την σώσει και η πρωταθλήτρια υποχώρησε.


Ακόμα να καταλάβει τι είδους πρόταση του έκανε ο Goldust, είχαμε εξελίξεις σε ένα pre-recorded promo.

Roman Reigns, Dean Ambrose & Chris Jericho vs The Wyatt Family

O Braun Strowman βρισκόταν στο ringside. Δεν ήταν καθαρό το αποτέλεσμα με την νίκη των face από Disqualification όταν ο Strowman επιτέθηκε στον Roman Reigns μόλις έκανε Superman Punch στον Luke Harper, αυτό οδήγησε στο η Wyatt Family να κατατροπώσει τους αντιπάλους της μέχρι να εμφανιστεί ο Big Show και να καθαρίσει το ring καθώς ο Reigns έκανε Spear στον Harper. Οι face πανηγύρισαν με τον Big Show.




Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-12816/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη