Αυτή την εβδομάδα θα πάρει την απάντηση ο Daniel Bryan.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρώην Intercontinental Champion θα κάνει επίσκεψη με τον γιατρό της εταιρίας του Κονέκτικατ ο οποίος θα του δώσει την απάντηση για το αν θα επιστρέψει στα ρινγκ του WWE, η να λύσει το συμβόλαιο του με την εταιρία.

Αυτή η είδηση θα μπορούσε σίγουρα να είναι κάλλιστα ευχάριστη, διότι εάν ο γιατρός δώσει το πολυπόθητο "ΟΚ" ο Daniel Bryan δεν αποκλείεται να επιστρέψει και στις 24 Ιανουαρίου στο Royal Rumble Match. Όμως, εάν οι εξετάσεις δείξουν πως ο "American Dragon" δεν τα πάει καλά, τότε θα αναγκαστεί να λύσει το συμβόλαιο του με το World Wrestling Entertainment και να περιμένει προτάσεις από διάφορα Indy Promotions τα οποία δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο "King of Beards" ξεκίνησε να προπονείται από τον περασμένο Οκτώβριο περιμένοντας την θετική απάντηση των γιατρών της κορυφαίας εταιρίας Pro Wrestling στον πλανήτη, πέρασε από νευρολόγους και όλα έδειξαν πως η υγεία του πάει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο εάν οι εξετάσεις αυτή την εβδομάδα δείξουν πως είναι υγιής, θα επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντα του.


Νεότερη Παλαιότερη