SMACKDOWN 10/12/2015: Ραντεβού την Κυριακή στο TLC!


Ανακοινώθηκε ένας ακόμη αγώνας για το TLC, Contract Signing για το Intercontinental Championship, momentum όλοι οι face της υπόθεσης, κανένα ίχνος από Wyatt Family και ECW Originals.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Roman Reigns vs Alberto Del Rio

Στο ring side βρισκόντουσαν οι Dean Ambrose & Usos και οι League of Nations αντίστοιχα. Αρκετά ήταν τα distraction από τα Ηνωμένα Έθνη έτσι ώστε να συγκρουστούν οι 8 άντρες σε όλη την αρένα και το match να τελειώσει με No Contest αποτέλεσμα. Όρθιοι έμειναν οι face με τον Rusev να δέχεται Superman Punch από τον Reigns.

 
Tyler Breeze vs Dolph Ziggler


Δεν λέει να τελειώσει ποτέ το rivalry ανάμεσα στους δύο ταλαντούχους superstar, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με του RAW με τον Show-Off να παίρνει την νίκη με ένα γεμάτο Super Kick.


Εμφανίστηκαν οι New Day και έκαναν χαβαλέ για τον Lebron James και τα υποδήματα του Kofi Kingston, είπαν πως είναι άδικο να υπερασπιστούν τους τίτλους τους κόντρα σε δύο tag teams.

Lucha Dragons vs The New Day

Ο Big E βρισκόταν στο ringside με το τρομπόνι. Αλλη μια μεγάλη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι μασκοφόροι superstars, μετά το Suicide Dive του Sin Cara στους Big E & Kingston ο Kalisto έκρινε το αποτέλεσμα με το Salida Del Sol.


O Michael Cole παρουσίασε τον Dean Ambrose για το Contract Signing του Intercontinental Championship στο TLC, παρ'όλα αυτά αντί για τον Kevin Owens υπέγραψε ο εκπρόσωπος του προκαλώντας το distraction για να επιτεθεί πισώπλατα ο Pricefighter στον Lunatic Fringe. O Owens τα βρήκε σκούρα και υποχώρησε και ο Ambrose άφησε αναίσθητο τον εκπρόσωπο του με Dirty Deeds.

Ryback vs The Ascension

Στο commentary βρισκόντουσαν οι Lana & Rusev. Χωρίς να ιδρώσει καν ο Big Guy πήγε ζουμί τους Ascension και πήρε την νίκη από τον Viktor. Μετά το match υπήρξε stare-down ανάμεσα στους δύο θηριώδης superstar αλλά ο Bulgarian Brute υποχώρησε.


Becky Lynch vs Paige

Κατά την διάρκεια του αγώνα η Charlotte έκανε την είσοδο της και προκάλεσε το distraction ο οποίο εκμεταλλεύτηκε η καροτομάλλα diva και πήρε την νίκη με το Disarmer.


Roman Reigns, Dean Ambrose & The Usos vs The League of Nations

Το Full-Momentum για την Κυριακή πήρε ο Roman Reigns δίνοντας την νίκη στην ομάδα του με Spear στον Rusev. Θα πάρουν άραγε τα ηνία οι face στο TLC?




Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-121015/



του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη