RAW 14/12/2015: Επιτέλους τα κατάφερε...


Χαμός έγινε με τον Roman Reigns στο πιο σημαντικό RAW της καριέρας του, επέστρεψε ο Chairman, εκδίκηση για Kevin Owens και για Lucha Dragons/Usos, ολική επικράτηση υπέρ των ECW Originals στην έδρα τους σημείωσε η Wyatt Family.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε η Stephanie McMahon εμφανέστατα οργισμένη και είπε πως ο Roman Reigns επιτέθηκε βίαια στον Triple H χωρίς να έχει να κάνει με αυτόν. Ο Reigns εκανε την είσοδο του και είπε στην Steph πως δεν λυπάται καθόλου που διέλυσε τον συζηγό της στο TLC και πως αν είναι να τον απολύσει, ας το κάνει τώρα. Επίσης ο Reigns ονόμασε "ΑΙΣΧΟΣ" όλη την οικογένεια της Steph και εκείνη χαστούκισε συνεχόμενα τον Reigns στο πρόσωπο πριν του πει πως ο Vince McMahon είναι καθ' οδόν.



Dean Ambrose vs Dolph Ziggler
Δυστυχώς δεν πρόλαβε να έχει αποτέλεσμα αυτός ο ενδιαφέρον αγώνας μιας και τον διέκοψε ο μαινόμενος Kevin Owens. O Pricefighter επιτέθηκε και στους δύο superstars με Pop-Up Powerbomb.


R-Truth vs Bo Dallas

Στην μέση του του match εμφανίστηκε ο Vince McMahon και έδιωξε τους δύο superstars από το ring. Το αφεντικό είπε πως ο Reigns αυτή την στιγμή βρίσκεται κάπου στα παρασκήνια και ιδρώνει αναρωτιόντας τι θα γίνει. Ο Reigns έκανε την είσοδο του και μπήκε στο ring αλλά ο Vince του είπε να πέσει στα γόνατα και να απολογηθεί αλλιώς θα τον κάνει ο ίδιος να απολογηθεί. Ο Chairman έβγαλε το σακάκι του και εμφανίστηκε ο Sheamus λέγοντας πως θα έβαζε μέχρι και τον τίτλο υπο διεκδίκηση για να παλέψει τον Reigns. Ο αγώνας τελικά έγινε official για το Main Event με τον όρο πως αν ο Reigns δεν κατακτήσει το Championship, θα απολυθεί, ο Vince χτύπησε χαμηλά τον Reigns και έφυγε μαζί με τον Sheamus.


Alberto Del Rio & Rusev vs Ryback & Jack Swagger

Οι League of Nations κατάφεραν να πάρουν την νίκη αφού ο Del Rio χτύπησε με Super Kick τον Swagger ενώ ο διαιτητής δεν κοιτούσε και έτσι ο Rusev με το δικό του Super Kick πήρε την νίκη.



Neville vs Tyler Breeze

Πριν το match ο Miz έκανε promo σκηνοθέτη και έκατσε στο ringside δίνοντας εντολές στον Neville. Παρόλες τις φωνές του Miz ο Man that Gravity Forgot κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Prince Pretty με το Red Arrow.


Backstage, o Miz είπε στον Neville πως θα τον κάνει star, αρκεί να του μάθει την Βρετανική προφορά για το μέλλον του στο Holywood. O Neville δεν δέχτηκε και έφυγε ενοχλημένος.

Extreme Rules
ECW Originals vs The Wyatt Family

Στον τόπο γέννησης του θρυλικού ECW έθαψαν οι Wyatts τους Originals μετά από ένα χαοτικό match γεμάτο highlights, την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Erick Rowan με Body Splash από το Top Rope στον Rhyno μέσα από το τραπέζι.


Εμφανίστηκαν οι New Day και μίλησαν για τις οδυνηρές στιγμές του Ladder match και πως έκαναν retain το Tag Team Championship, επίσης κάλεσαν στο ring τους Usos και τους Lucha Dragons. O Kofi Kingston έκανε praise τις αντίπαλες ομάδες για το απίστευτο match στο TLC, ο Kalisto αναφέρθηκε στο ότι ο Xavier Woods του κόστισε την νίκη πετώντας του το τρομπόνι και ο τελευταίος είπε πως δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν και ζητάει συγγνώμη. Επίσης ο Woods συμπήρωσε πως στο TLC και οι τρεις ομάδες πήγαν την Tag Team Division στο επόμενο επίπεδο και το έκαναν για τo WWE Universe (Ναι σωστά διαβάζετε). Οι New Day έδωσαν τα χέρια στις υπόλοιπες ομάδες και μετά πανηγύρισαν με τον δικό τους τρόπο, οι face επέστρεψαν στο ring και άφησαν αναίσθητους τους πρωταθλητές.


Brie Bella & Alicia Fox vs Charlotte & Becky Lynch

Ο Ric Flair ήταν στο ringside και μέσα στο κοινό βρισκόταν η Team B.A.D. Με την βοήθεια του Nature Boy χωρίς να το γνωρίζει η ίδια η Becky Lynch υπέταξε την Alicia Fox με το Disarmer.


WWE World Heavyweight Championship
Sheamus(c) vs Roman Reigns


Στο ringside βρισκόταν ο Vince McMahon για να φροντίσει να μην κερδίσει ο Roman Reigns. Όλο το οπλόστάσιο κινήσεων του Sheamus ακόμη και τα distraction του Vince και των League of Nations δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Roman Reigns από το να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο με ένα εκρηκτικό Spear.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-121415/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη