WWE 205 Live 06/12/2016: Η μεγάλη ρεβάνς!


Ο Rich Swann κλήθηκε μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Cruiserweight Championship να το υπερασπιστεί κόντρα στον προκάτοχό του, τον The Brian Kendrick! Ακόμη, είδαμε τους Daivari & Gallagher να κοντράρονται για τρίτη φορά καθώς και οι Alexander και Dar έκαναν το ντεμπούτο τους στο 205 Live.

Noam Dar vs. Cedric Alexander

Υπήρξαν teammates, έχουν καιρό στην cruiserweight division και κλήθηκαν να δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στο συγκεκριμένο show. Ο Dar "στόχευε" τα χέρια του αντιπάλου του, και έδωσε πολύ γρήγορο ρυθμό στον αγώνα. Η στρατηγική του Dar εν τέλει πέτυχε και πήρε την νίκη, αφήνοντας τον Alexander φανερά δυσαρεστημένο.


Αriya Daivari vs. Jack Gallagher

Τους είδαμε αντιμέτωπους στο πρώτο επεισόδιο του 205 Live, όπου ο Gallagher υπερίσχυσε. Τους ξαναείδαμε στο RAW και ο Gallagher ξανακέρδισε. O Daivari επιτέθηκε μετά τον αγώνα στον αντίπαλό του, χτυπώντας τα γόνατά του μετά μανίας. Στον τρίτο αγώνα φάνηκαν οι συνέπειες της επίθεσης, καθώς ο Alexander αν και πάλεψε με καρδιά, δεν κατάφερε να υπερισχύσει των πόνων του. Νικητής ο Daivari με πολύ όμορφη high-flying κίνηση.


Cruiserweight Championship Match: Rich Swann (c) vs. The Brian Kendrick

Η μεγάλη ρεβάνς για τον τίτλο. Να σημειώσουμε πως για ένα ακόμη επεισόδιο, είδαμε τον Austin Aries στην περιγραφή, αυτή τη φορά "παρέα" με τον TJ Perkins, o οποίος είναι σε κόντρα με τον Kendrick. Πολύ ισσοροπημένος αγώνας στην αρχή, με τον Kendrick να κεντρίζει στις λαβές και τον Swann στα δυνατά χτυπήματα. Όλα κρίθηκαν όταν η μάχη μεταφέρθηκε εκτός ρινγκ, ο Swann πέταξε τον Kendrick πάνω στον Perkins, οι δυο τους είχαν μια αντιπαράθεση και έχοντας χάσει την προσοχή του από τη ροή του αγώνα, ο Kendrick δέχθηκε το spinning wheel kick και το pin από τον Swann. Mετά τον αγώνα, ακολούθησε brawl μεταξύ Kendrick και Perkins, παρενέβει και ο Swann, αλλά ο Kendrick ήταν αυτός που έφυγε με ψηλά το κεφάλι.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη