RAW 07/12/2015: Inevitable το TLC για τον Sheamus!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο RAW πριν τον πόλεμο του TLC, ανακοινώθηκαν άλλοι δύο αγώνες για το PPV, επέστρεψε μεγάλο όνομα του ECW, έχει τερματίσει το μίσος ανάμεσα σε Reigns & Sheamus.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε η League of Nations με τον Sheamus να παρουσιάζει στον κόσμο τα έθνη που εκπροσωπούν την νέα φατρία τους, ο Celtic Warrior είπε πως ήθελε και έναν Αμερικάνο αλλά κανείς δεν είναι ισάξιος για να σταθεί δίπλα τους και είπε πως είναι η καλύτεροι των καλύτερων. Ακολούθησε cryptic message και εμφανίστηκε η Wyatt Family στο ring με τον Bray Wyatt να λέει πως η League of Nations αναπνέει επειδή το επιτρέπει αυτός, συμπλήρωσε πως δεν ήρθαν να μιλήσουν αλλά να φέρουν το χάος. Εμφανίστηκαν η Team Extreme και ο Bray Wyatt είπε πως δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν γιατί δεν είναι ούτε καν τέσσερα άτομα, ο D-Von απάντησε πως οι ECW Originals πολλαπλασιάζονται και ο Rhyno(!) έκανε την είσοδο του γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό. Ακολούθησαν οι Roman Reigns, Dean Ambrose και Usos που έκαναν την είσοδο τους μέσα από τον κόσμο.


16-Man Fatal-4-Way Elimination Tag Team Match
Team Roman vs Team Extreme vs League of Nations vs Wyatt Family

Πραγματικά ήρθε το χάος μέσα στο ring σε ένα από τα μεγαλύτερα match που έχουμε δει στην ιστορία του RAW, πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε ήταν η Wyatt Family όταν ο Erick Rowan δέχτηκε Dreamer DDT από τον Tommy Dreamer. Την έξοδο από το match γνώρισε και η Team Extreme μετά από το Brogue Kick του Sheamus στον Bubba Ray. Αναμενόμενη η τελική κατάληξη και ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Roman Reigns να δίνει την νίκη στην ομάδα του με ένα εκρηκτικό Spear στον Sheamus.

 
Backstage, η Renee Young ρώτησε τον Sheamus αν φοβάται μην συμβεί το ίδιο πράγμα με τον προηγούμενο αγώνα και στο TLC, o Celtic Warrior είπε πως δεν πιστεύει σε θαύματα και πως απόψε θα δώσει ένα μάθημα στον Reigns μέσα στο ring.

Kevin Owens vs Dolph Ziggler

Κλασσικά δίπλα από το τραπέζι των σχολιαστών είδαμε τον Tyler Breeze να απολαμβάνει το cocktail του με την Summer Rae. Ένα από τα κορυφαία match που έχουμε να δούμε εδώ και αρκετό καιρό έδωσαν οι δύο ταλαντούχοι superstars αλλά ο Pricefighter είχε τον τελευταίο λόγο με το Pop-Up Powerbomb. Μετά το match έπαιξε το theme του Dean Ambrose και ο ίδιος έκανε την είσοδο του και έλουσε τον νικητή με Coca-Cola αφού πρώτα του πέταξε Pop Corn.


Backstage, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Miz προσπαθεί να πείσει τον Neville πως μπορεί να τον κάνει το πιο ζεστό όνομα στο WWE.

Sasha Banks & Naomi vs Alicia Fox & Brie Bella

Με την βοήθεια της Tamina που έκανε distract τον διαιτητή κατάφερε να πάρει την νίκη η Naomi με το Rear View. Μετά το match εμφανίστηκε η New Day και έδωσε στην Team B.A.D. τα κέρατα του μονόκερου και χόρεψαν όλοι μαζί καθώς ο "Γύφτος Τενόρος" έπαιζε το τρομπόνι του.


The Lucha Dragons vs The New Day

Στο commentary βρισκόντουσαν οι Usos και ο Xavier Woods στο ringside. Αρκετά εριστικός έγινε Woods με το τρομπόνι και του επιτέθηκαν οι Usos δίνοντας έτσι το άνοιγμα να κλέψει την νίκη ο Sin Cara με Roll-Up στον Kofi Kingston.

 
Backstage, o Roman Reigns είπε πως μπορεί να δώσει περισσότερα μαθήματα στον Sheamus απ'ότι αυτός σε εκείνον κααι κυρίως πως να είναι κάποιος former WWE World Heavyweight Champion.

Εμφανίστηκε ο Miz για να παρουσιάσει το MizTV. Παρουσίασε τους καλεσμένους του Charlotte & Ric Flair. O Nature Boy είπε πως είναι περίφανος για την κόρη του, ο Μiz είπε πως ο θεωρεί την Charlotte εγωίστρια, η Charlotte είπε στον Moneymaker πως αυτά τα λέει επειδή εκείνη δεν είναι άντρας, συμπλήρωσε πως θα καταστρέψει την Paige στο TLC και ευχήθηκε να ήταν εδώ. Εμφανίστηκε η Paige, χαστούκησε τον Ric Flair και έφυγε.


Rusev vs Ryback

Χωρίς νικητή κατέληξε το match με αφού ο Rusev πήγε να φύγει από την αρένα και ο Ryback καθώς τον κυνήγησε έπεσε πάνω στην Lana, ο Big Guy τσέκαρε αν είναι καλά η Lana και ο Bulgarian Brute του επιτέθηκε και τον κλείδωσε στο Accolade για το Double Count-Out αποτέλεσμα.


Jack Swagger vs Stardust

Νίκη αυτοπεποίθησης πέτυχε ο "ανεβασμένος" Real American με το Patriot Lock από τον Stardust ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκαν οι Del Rio & Zeb Colter. Μετά το match οι Swagger και ο Del Rio αντάλλαξαν καρεκλιές με τον τελευταίο να υποχωρεί.


Backstage, oι Zeb Colter και Alberto Del Rio ήρθαν σε ρήξη με τον United States Champion να λέει στον Colter πως δεν τον χρειάζεται πλέον.

Tommy Dreamer vs Braun Strowman

Με γρήγορες διαδικασίες υπέφερε στα χέρια του Black Sheep ο θρύλος του ECW δίνοντας momentum στην ομάδα των γενειοφόρων.

 
Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και αναρωτήθηκε πως θα του δώσει μάθημα ο Sheamus αν καλά καλά δεν βρίσκεται στο ring. O Reigns μίλησε για όλα όσα πέρασε για να φτάσει στο WWE World Heavyweight Championship και τον διέκοψε ο Sheamus, ο Celtic Warrior είπε πως το TLC θα έχει την ίδια κατάληξη με το Survivor Series. Οι δύο Superstars φυσικά δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια με όλα αυτά τα αντικείμενα στο ringside με τον Reigns να περναει τον Sheamus με Spear μέσα από το τραπέζι για να κλείσει το επεισόδιο.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-12715/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη