SMACKDOWN 05/11/2015: They all fall Smack-Down...

Ωραίο αντικειμενικά ήταν το SmackDown της εβδομάδας, λογαριασμούς θέλει ο Swagger να ανοίξει με τον Del Rio, επικίνδυνη νίκη για Ryback, πλήρες Domination η Wyatt Family, άξιζε clean νίκη ο Ambrose!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Alberto Del Rio vs Neville

Πριν το match οι Mexamericans έκαναν ένα promo για το έθνος που θέλουν να δημιουργήσουν. Επόμενο θύμα του United States Champion ήταν ο εύπορος Neville που βρέθηκε στην δύσκολη θέση του Tree of Woe για να δεχτεί το Double Foot Stomp. Μετά το match ο Del Rio επιτέθηκε στον Neville με Cross Armbreaker μέχρι που εμφανίστηκε ο Jack Swagger, υπήρξε ένα stare-down των δύο superstar και ο Del Rio υποχώρησε.


The Usos vs The Ascension

Επιτυχημένη και νικηφόρα η επιστροφή των Samoan Twins που πέρασαν το εμπόδιο των "παγωμένων" Ascension, έπειτα από διπλό Super Kick και στους δύο αντιπάλους τους ο Jey Uso ήταν αυτός που πήρε το pinfall με Superfly Body Splash από τον Viktor.


Elimination Tag
The Wyatt Family vs PrimeTime Players & Lucha Dragons

Συντριπτική η νίκη της Wyatt Family που κέρδισε τον αγώνα χωρίς κάποιο μέλος της να γίνει eliminated. Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν Kalisto & Titus O'Neil αλλά μάταια. O Darren Young έγινε eliminated από Count-Out αφού έμεινε αναίσθητος στο ringside από το Triangle Lifting Choke του Black Sheep, ακολούθησε ο Sin Cara που έγινε eliminated από τον Luke Harper με Disqus Clothesline, ο Erick Rowan έκανε eliminate τον Kalisto με Full Nelson Slam και ο Bray Wyatt έκρινε το αποτέλεσμα με Sister Abigail στον Titus O'Neil.


Backstage, ο Dean Ambrose έκανε χαβαλέ με την Renee Young για το πως νιώθει που θα αντιμετωπίσει τον Kevin Owens για πρώτη φορά. Εμφανίστηκε ο Owens και είπε πως είναι ο καλύτερος Intercontinental Champion στην ιστορία και ο Ambrose του είπε πως θα τον κάνει pin όπως την Δευτέρα στo RAW.\

Ryback vs King Barrett

Σπουδαία νίκη αυτοπεποίθησης πέτυχε ο Big Guy με ένα απλό counter από headlock σε Shellshock στέλνοντας από το πουθενά τον Βασιλιά στο καναβάτσο.


Backstage, οι Team B.A.D. εξήγησαν τους λόγους που επιτέθηκαν στην Natalya στο προηγούμενο Smackdown και αποφάσισαν πως θα την αντιμετωπίσει η Tamina Snuka.

Natalya vs Tamina Snuka

Την εκδίκηση της πήρε η Natalya αποφεύγοντας το Superfly Body Splash και κλέβοντας την νίκη με Roll-Up.

 
Dean Ambrose vs Kevin Owens

Πανέξυπνη μέθοδος από τον Kevin Owens τόσο για να πάρει την νίκη όσο και να μην γίνει pinned από τον Lunatic Fringe, o KO προσποιήθηκε πως δέχτηκε Low-Blow από τον αντίπαλο του χωρίς να το δει ο διαιτητής με αποτέλεσμα να λήξει ο αγώνες από Disqualification υπέρ του Owens. Μετά το match ο Ambrose επιτέθηκε στον Owens αλλά ο τελευταίος υποχώρησε μέσα στο κοινό.



Δείτε το επεισόδιο


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη