RAW 09/11/2015: Μόνοι τους και όλοι τους.


Το "κόκκινο σόου" στην Αγγλία ήταν υπό το βλέμμα του Wayne Rooney ο οποίος τα έβαλε με τον King Barrett, το τουρνουά για το WWE World Heavyweight Championship ξεκίνησε δυναμικά, ενώ οι Brothers of Destruction ενώθηκαν και πήραν εκδίκηση από τους Wyatts.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Όχι στην Authority!


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Triple H να καλωσορίζει το κοινό της Αγγλίας στο Raw, στην συνέχεια ο "COO" ανέφερε τον τραυματισμό του Seth Rollins ενώ κάλεσε στο ρινγκ τον Roman Reigns με σκοπό να του κάνει πρόταση να ενταχθεί στην Authority. Ο Powerhouse φυσικά και αρνήθηκε, στην συνέχεια ο "Cerebral Assassin" του έβαλε τον πρώτο αντίπαλο για τα προκριματικά, Big Show!

Προκριματικά τουρνουά:


Στα προκριματικά παιχνίδια του WWE World Heavyweight Championship, ο Roman Reigns πέρασε χωρίς ιδιαίτερη ευκολία το εμπόδιο του Big Show με Spear, ο Kevin Owens σ' ένα σύντομο αγώνα κέρδισε τον Titus O'Neil μέσα από Pop-Up Powerbomb, ενώ ο Dolph Ziggler συνεχίζει στους 8 του τουρνουά αφού επιβλήθηκε του Miz, τέλος ο Dean Ambrose νίκησε τον Tyler Breeze χάρις το Roll-Up, και ο Cesaro επιβλήθηκε του Sheamus αφού χρειάστηκε την βοήθεια του ποδοσφαιριστή της Manchester United, Wayne Rooney ο οποίος χαστούκισε τον King Barrett.



Επικρατέστερη η Natalya, ανάσα για Becky Lynch.


Η Natalya Neidhart πήρε μια πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Naomi της Team B.A.D, στην συνέχεια ακολούθησαν καυγάδες με την Sasha Banks να υποτάσσει την νικήτρια του αγώνα.

Στο επόμενο Divas Match, η Becky Lynch πήρε την σημαντικότερη νίκη στην καριέρα της στο Main Roster με αντίπαλο την Paige, μετά την λήξη του αγώνα η νούμερο ένα διεκδικήτρια του Divas Championship, Paige πέρασε την "Lass Kicker" από PTO επάνω στο Announce Table, μέχρι να έρθει η Charlotte να σώσει την φιλενάδα της.


New Day Rocks!!!


Επιστροφή στις νίκες για την New Day, αφού ο Xavier Woods χρησιμοποίησε βρώμικο Pinfall (πόδια στα σχοινιά) για να δώσει την νίκη στους Tag Team Champions, σε μια όμορφη μάχη απέναντι στους The Usos & Neville.

Επανένωση για τα αδέρφια...


Στο Main Event του "Κόκκινου Σόου", οι Brothers of Destruction διέκοψαν ένα Promo του Bray Wyatt και έκαναν την είσοδο τους στο ρινγκ, ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και οι συνάδελφοι του "New Face of Fear" εμφανίστηκαν για να τον βοηθήσουν. Οι Undertaker & Kane φάνηκαν δυνατότεροι και σε καλύτερη φόρμα, έτσι εξουδετέρωσαν όλα τα μέλη της φαμίλιας, ενώ πέρασαν από ένα Double Chokeslam τον Bray Wyatt, τέλος πανηγύρισαν με το υπόλοιπο κοινό της Βρετανίας.




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη