RAW 02/11/2015: Σε ρυθμούς Survivor Series!


Πραγματική Survivor Series ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο Main Event του "κόκκινου show", επέστρεψαν οι Usos, ασταμάτητος φαίνεται να έχει γίνει ο Bray Wyatt, πάλι αναίσθητος ο Dolph Ziggler.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και είπε πως είναι περήφανος που θα γίνει ο επόμενος WWE World Heavyweight και πως ο Seth Rollins είναι καλός στο να γλείφει την Authority. Είπε πως καμιά δύναμη στον κόσμο δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να κερδίσει τον Rollins στο Survivor Series. Ο Rollins έκανε την είσοδο του αλλά παρέμεινε στο ramp μετά από διαταγή της Authority, ο Triple H είπε πως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το Survivor Series και κανόνισε Traditional Elimination Tag Team match: Team Reigns vs Team Rollins.


Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Κατα την διάρκεια του match εμφανίστηκε ο Tyler Breeze και έκανε distract τον Ziggler από το apron, αυτό ήταν αρκετό για τον Owens που κατάφερε να πάρει την νίκη με Pop-Up Powerbomb. Μετά το match ο Tyler Breeze επιτέθηκε στον Ziggler με το Beauty Shot και παραδοσιακά έβγαζε selfie πάνω από τον αναίσθητο, poor Ziggler.


Backstage, ο Rollins προσέγγισε τον Owens λέγοντας του πως στην Wrestlemania θα παλέψουν champion vs champion, αρκεί να μπει στην ομάδα του για απόψε, ο Owens συμφώνησε, αλλά δεν ξεχνάει τον όρο.

Cesaro vs The Miz

Ανάμεσα στο κοινό διακρίνουμε τους Cosmic Wasteland να παρατηρούν το match. Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε ο Moneymaker αλλά δεν κατάφερε να δαμάσει τον Ελβετό Superman, μετά από 25 γύρους στο Cesaro Swing ο Miz παραιτήθηκε στο Sharpshooter.


Εμφανίστηκε η Wyatt Family με τον Bray Wyatt να λέει πως τα αδέρφια του κουβάλησαν από την αρένα τα κορμιά των Undertaker & Kane. Είπε πως ένα κορμί αξίζει πολλά αλλά μια ψυχή αξίζει περισσότερα, πως όταν θέρισε τις ψυχές των Brothers of Destruction τους πήρε τις δυνάμεις, κάλεσε τον κεραυνό του Undertaker στην αρένα, όπως και την φωτιά του Kane στα turnbuckle. O Eater of Worlds γονάτισε και έκανε το taunt του Undertaker καθώς ακολούθησε video package με highlights των Undertaker & Kane.



Lucha Dragons vs King Barrett & Sheamus

Φαίνεται πως οι μασκοφόροι παλαιστές έχουν βρει τα κουμπιά των ασταμάτητων Barrett & Sheamus ξεγλιστρώντας για δεύτερη εβδομάδα σερί, ο Kalisto έκανε counter το Bullhammer και έστειλε τον Βασιλιά Barrett στο καναβάτσο με το Salida Del Sol.


Backstage, ο Jack Swagger ξεμπρόστιασε τον Zeb Colter και τον ρώτησε γιατί πήγε με τον Alberto Del Rio. Ο Del Rio εμφανίστηκε και του είπε να μείνει μακρυά από τον Zeb Colter.

R-Truth vs Alberto Del Rio

Εύκολη νίκη πήρε ο Mexamerican με Double Foot Stomp από Tree of Woe, πελατεία ο R-Truth.




Backstage, οι New Day ρώτησαν τον Rollins αν μπορούν να είναι στην ομάδα του για απόψε, ο Rollins συμφώνησε αλλά τους λείπει ακόμη ένας, για αυτό και εμφανίστηκε ο Xavier Woods.


Becky Lynch vs Paige vs Sasha Banks vs Brie Bella

Μαθήματα wrestling παρέδωσαν οι πρώην divas του NΧΤ, αυτές που ξεχώρισαν ήταν σαφέστατα οι Paige & Sasha Banks. H Banks "κλείδωσε" την Lynch στο Bank Statement αλλά η Paige αφού τις έκανε Super Kick, πήρε την νίκη με Ram-Paige στην Becky Lynch.


Elimination Tag Team Match
Team Rollins vs Team Reigns

Στην Team Rollins βρισκόντουσαν οι Roman Reigns, Dean Ambrose, Ryback και USOS(!). Μεγάλο και εντυπωσιακό match έδωσαν οι 10 superstars με νικήτρια ομάδα αυτή του Roman Reigns. O Xavier Woods έγινε πρώτος eliminated από τον Jey Uso με Superfly Body Splash. Δεύτερος αποκλείστηκε ο Kofi Kingston από τον Jey Uso με Frog Splash. Τρίτος αποκλείστηκε ο Jey Uso από τον Big E με Big Ending. Ακολούθησε ο Jimmy Uso που αποκλείστηκε από τον Kevin Owens με Pop-Up Powerbomb. Ήρθε το μακελειό στο ring μόλις έμειναν 3 vs 3, ο Big E έγινε eliminated από τον Ryback με ShellShock. O Ryback έγινε eliminated από τον Seth Rollins με Pedigree. Μετά από αρκετή ώρα ο Kevin Owens αποκλείστηκε από τον Dean Ambrose με Dirty Deeds. Ο Rollins αφού έμεινε μόνος επιτέθηκε στον Ambrose με καρέκλα και έγινε eliminated από Disqualification, ο Reigns χτύπησε τον Future με Superman Punch αλλά ο τελευταίος πήρε τον τίτλο του και έφυγε από την αρένα.




Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-11215/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη