WWE Live From MSG: "Ο γίγαντας επισκέφθηκε την Suplex City".

Στο χθεσινό επεισόδιο του M.S.G. τα πράγματα ήταν ομαλά, με τον Brock Lesnar να ξεπερνά το εμπόδιο του Big Show, τον John Cena να παραμένει US Champion, ενώ είδαμε και τον Kevin Owens να παίρνει μια από τις σημαντικότερες νίκες στην καριέρα του απέναντι στον Chris Jericho για το Intercontinental Championship.
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ...

Την πλήρωσε διπλά ο Βούλγαρος.
Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Randy Orton πήρε την βοήθεια του Dolph Ziggler για να επιβληθούν των Rusev και Sheamus.

Όταν ο αγώνας τελείωσε, ο Βούλγαρος προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στον Mr. MITB, όμως αυτό ήρθε εις βάρος του καθώς ο Ιρλανδός τον έστειλε στον καναβάτσο με Brogue Kick.

Συνεχίζει ανοδικά ο Neville!
Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, ο Neville ήρθε αντιμέτωπος με τον Stardust, ή διάρκεια του αγώνα ήταν ομαλή, μέχρι να έρθει το Red Arrow του Βρετανού για το τελικό αποτέλεσμα.

Ηθελέστα και παθέστα...

Τα προβλήματα για την Team P.C.B. συνεχίζονται, συγκεκριμένα η Team Bella σημείωσε θετικό αποτέλεσμα χάρις το Rack Attack της Nikki Bella στην Paige, η οποία στο τέλος του αγώνα έμεινε μόνη της στο ρινγκ.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ένα Promo από την Βρετανίδα όπου έριξε την ευθύνη στις Becky Lynch και την Divas πρωταθλήτρια, Charlotte.

Δεν κατάφερε να σηκώσει το 10ο.
Ο 9 φορές Intercontinental Champion, Chris Jericho έφτασε στην πηγή αλλά ξέχασε να πίει νερό κόντρα στον Kevin Owens.

Οι δύο Superstars έδωσαν ένα πολύ καλό αγώνα, με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται από Roll-Up του Intercontinental Champion.

Νικητές όμως όχι πρωταθλητές!
Οι Dudley Boyz κέρδισαν τον αγώνα εναντίον των Tag Team Champions, New Day.

Η νίκη ήρθε από DQ όπου προκάλεσε ο Xavier Woods, στην συνέχεια οι Big E, Kofi Kingston και Xavier Woods επιχείρησαν σπάσουν τους Dudleys στο τραπέζι, όμως δεν κατάφεραν αφού ο Devon και Bubba έκαναν 3D επάνω στο Table τον Xavier.

Η μάχη της Suplex City.
Στην έναρξη του αγώνα όλα ξεκίνησαν γρήγορα και δυναμικά, συγκεκριμένα ο Big Show επιχείρησε 3 συνεχόμενα Chokeslams στον Brock Lesnar, όμως ο Beast δεν τα παράτησε εκεί...

Ο γίγαντας το πλήρωσε και μάλιστα ακριβά, αφού δέχτηκε 4 German Suplexes, 1 Belly to Belly, και 2 F5's ώστε να ηττηθεί.

Εφιάλτες μέσα στο κελί!
Στο Main Event της βραδιάς, John Cena μετά από ένα συναρπαστικό Steel Cage Match, επιβλήθηκε χάρις το Attitude Adjustment του Seth Rollins και παρέμεινε United States Champion.

Στην συνέχεια, ο Demon Kane εμφανίζεται και κάνει την επίθεσή του στον WWE World Heavyweight Champion, μέσα από 1 Chokeslam και 1 Tombstone Piledriver.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

Νεότερη Παλαιότερη