Περισσότερες εμφανίσεις για Undertaker την υπόλοιπη χρονιά!

Ο Undertaker βρίσκεται θετικός στο ενδεχόμενο περισσότερων εμφανίσεων για αυτή την χρονιά.

Ο Undertaker αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συμβόλαιο 2 ετών ως Part-Timer στο WWE, έτσι πριν λίγες μέρες όπως αναφέρουν πληροφορίες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή ώστε ο "Phenom" να αυξάνει τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά και όχι μόνο Shows.

Συγκεκριμένα, ο Undertaker είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μια περιοδεία του WWE για 3 συνεχόμενες ημέρες τον Οκτώβριο του 2015 στο Μεξικό, επίσης ο ίδιος έχει αποκλείσει το γεγονός να εμφανιστεί και στην Ευρωπαϊκή Περιοδεία του WWE, διότι θέλει να είναι ξεκούραστος.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και έκλεισαν κάποιες ημερομηνίες για τηλεοπτικές εμφανίσεις του θρυλικού παλαιστή και μετά το Hell In A Cell Pay-Per-View όπου θα αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar μέσα στο "σατανικό κλουβί".

Οι πιθανές ημερομηνίες για τις εμφανίσεις του δεν ξέρουμε ποιες είναι, όμως σύμφωνα με φήμες πάντα, είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει στο Survivor Series, και στο TLC, επίσης ακούστηκε ότι ο "DeadMan" πρόκειται να κάνει εμφάνιση στο 30-Man Royal Rumble Match, ώστε να πετάξει εκτός ρινγκ τον Braun Strowman, έτσι θα χτιστεί ο αγώνας του για την WrestleMania 32.

Είναι σαφές, άλλωστε και ο ίδιος έχει δηλώσει πως μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε τον Ιούνιο του 2014 νιώθει καλύτερα.


Ο Mark Calaway (πραγματικό όνομα) τα τελευταία 3 χρόνια, συνήθως μετά τους αγώνες του, στα Backstage τον περιμένει ασθενοφόρο ώστε να φύγει κατευθείαν για το νοσοκομείο και να κάνει μαγνητικές/εξετάσεις κ.α. διότι υποφέρει από πόνους στα πόδια και στο σώμα του.


Φέτος, χρειάστηκε την βοήθεια της γυναίκας του και πρώην WWE Diva, Michelle McCool σχετικά με σωστή διατροφή/σωστή προπόνηση/αθλήματα κ.α.


Η αλήθεια είναι σαφές και φανερή πως ο Undertaker έχει βελτιώσει τις επιδώσεις του στο ρινγκ όσο και στην φυσική του κατάσταση, από την επιστροφή του στην WrestleMania 31 όπου αντιμετώπισε τον Bray Wyatt, δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα ή τραυματισμό αλλά ήταν άψογος.

Νεότερη Παλαιότερη