SMACKDOWN 29/10/2015: Φαμίλια ή Κέρασμα;


Παραδοσιακά γιορτινό το Haloween Special Smackdown, εξελίξεις στην Tag Team Division, σταθερή αξία ο Roman Reigns, συντριπτική νίκη για Wyatt Family.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στο titanton και είπε πως έχει τις ψυχές των Brothers of Destruction, ρώτησε αν υπάρχουν τρεις γενναίες ψυχές για να αντιμετωπίσουν τα τρία τέρατα του, τα μέλη της Wyatt Family έκαναν ένα μικρό promo.

Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και είπε πως από την όταν γεννήθηκε είχε το όνειρο να γίνει WWE World Heavyweight Champion, πως πολλοί ήταν αυτοί που του είπαν πως δεν θα τα καταφέρει ποτέ και μπήκαν στον δρόμο του, από τον Seth Rollins στην Wrestlemania μέχρι τον Bray Wyatt στο Money in the Bank. Είπε πως αφού κερδισε τον Wyatt και έγινε 1st Contender στο RAW θα ξανανοίξει τον πόλεμο με τον Rollins. Tον διεκοψε ο Kevin Owens λέγοντας του πως η νίκη του στο RAW είναι φιάσκο και πως προήλθε από καθαρή τύχη, είπε πως αυτός ήταν μια ανάσα από το να κερδίσει τον αγώνα. Ο Reigns του είπε να αφήσει τα λόγια και τις δικαιολογίες και να το λύσουν μέσα στο ring.

Roman Reigns vs Kevin Owens

Δεν κατάφερε να αποτελειώσει τον αντίπαλο του ο Reigns, μόλις χτύπησε τον Owens με Superman Punch εκείνος πήρε τον τίτλο του και έφυγε από την αρένα με αποτέλεσμα o Reigns να στεφθεί νικητής από Count-Out.





Backstage, o Dean Ambrose στην Renee Young πως δέχεται την πρόκληση του Bray Wyatt γιατί δεν φοβάται τίποτα και πως θα κοιτάξει να βρει και αλλους για το Ghostbusting Monster Squad του. Ακολούθησε ένα γελοίο segment με τον Bo Dallas να προσπαθεί να γίνει αστείος.

Dudley Boyz vs Lucha Dragons vs Sheamus & King Barrett vs The Ascension

Πριν το match οι New Day έκαναν ένα σύντομο promo και έκατσαν στο commentary. Πανικός επικράτησε στο ring με όλους τους "πεινασμένους" για τίτλο superstars να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αυτόν τον κρίσημο αγώνα, οι Lucha Dragons νίκησαν κάνοντας την έκπληξη μετά από το Solina Del Sol του Kalisto στον Viktor.


Backstage, o Ambrose συνάντησε τον Cesaro και αφού μας προσέφεραν γέλιο ο Ελβετός δέχτηκε να κάνει Swing στα μέλη της Wyatt Family μέχρι να τους φύγουν οι γενειάδες.

Trick or Treat Street Fight
Dolph Ziggler vs The Miz

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είδαμε το match του Haloween. Ο Moneymaker πήγε να "κλειδώσει" τον Ziggler στο Figure 4 Leglock αλλά ο Show-off κατάφερε να κλέψει την νίκη με Roll-Up. Μετά το match εμφανίστηκε ο Tyler Breeze και αφού επιτέθηκε βίαια στον Ziggler, έβγαλε selfie με την Summer Rae.


Paige vs Natalya

Η Paige πέρασε το εμπόδιο της Natalya με το Ram-Paige εξαιτίας της Team BAD που έκανε την είσοδο της κατά την διάρκεια του match τραβώντας την προσοχή της Natalya. Mετά το match η Team BAD επιτέθηκε στην Natalya.



Alberto Del Rio vs R-Truth

Νίκη για πλάκα πήρε ο Mexamerican από τον αποξεχασμένο συνοικιακό γύφτο με  Double Foot Stomp από Tree of Woe.


Dean Ambrose, Cesaro & Ryback vs The Wyatt Family

Δεν κατάφεραν οι ατρόμητοι face superstars να δαμάσουν τα γενειοφόρα τέρατα του Bray Wyatt. O Ryback πέταξε τον Strowman πίσω από το τραπέζι των εκφωνητών αλλά χωρίς να καταλάβει και πολλά ο "Black Sheep" αναποδογύρισε το τραπέζι και στάθηκε στο apron τρομοκρατώντας τον διαιτητή, ο Bray Wyatt έξυπνα χτύπησε τον Cesaro και ο Luke Harper πήρε την νίκη με το Disqus Clothesline.


Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-102915/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη