Αφιέρωμα στην Sasha Banks!

Το Ringside House, σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα για την Sasha Banks.

Η Sasha Banks ή αλλιώς Mercedes Kaestner-Varnado, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1992. Ξεκίνησε την καριέρα της ως επαγγελματίας παλαιστής στην ανεξάρτητη εταιρεία Chaotic Wrestling, η οποία εδρεύει στο Woburn της Μασσαχουσέτης.

Έκανε το ντεμπούτο της στις 1 Οκτωβρίου του 2010 με το ψευδώνυμο Mercedes KV σε ένα Intergender Tag Team Match μαζί με τη Nikki Roxx χάνοντας από τους Alexxis & Danny E.
Στις 2 Δεκεμβρίου του 2011 κέρδισε την Alexxis σε ένα I Quit Match και έγινε πρωταθλήτρια γυναικών της εταιρείας για πρώτη φορά. Υπερασπίστηκε τον τίτλο της σε 10 συνεχόμενα ματς και τελικά ο τίτλος κηρύχτηκε υπό διεκδίκηση και της αφαιρέθηκε μετά από 260 μέρες όταν αποκαλύφθηκε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE στις 18 Αυγούστου 2012, αφού πρώτα είχε δοκιμαστεί τον Ιούνιο του ίδιου έτους σε ειδικό Camp προετοιμασίας.

Λίγο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της σε τηλεοπτικό σόου του NXT χάνοντας από την Paige, στις 12 Δεκεμβρίου του 2012. Η πρώτη της τηλεοπτική νίκη ήρθε απέναντι στην Alicia Fox στις 23 Ιανουαρίου του 2013. Στη συνέχεια ανέπτυξε Feud με την Audrey Marie, το οποίο ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου του 2013 και τερματίστηκε στις 3 Απριλίου του 2013, όταν συνεργάστηκε με την Paige σε ένα Tag Team Match νικώντας τις Audrey Marie & Summer Rae.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2013 η Banks εγκαινίασε το νέο της χαρακτήρα, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως The Boss (Το αφεντικό). Σύντομα δημιούργησε μαζί με την Summer Rae την φατρία με όνομα BBF (Beautiful, fierce Females) στην οποία προστέθηκε αργότερα και η Charlotte. H φατρία διαλύθηκε οριστικά στις 3 Ιουλίου του 2013. Προηγουμένως στις 6 Απριλίου του 2014 πήρε μέρος στην είσοδο του Triple H στην Wrestlemania 30.

Στις 23 Οκτωβρίου η Banks συμμάχησε με την Becky Lunch κόντραραν τις Bayley & Charlotte. Έχασε 3 φορές απέναντι στην πρωταθλήτρια Charlotte. Η συμμαχία με τη Becky Lunch έληξε στις 21 Ιανουαρίου, όταν η τελευταία επιτέθηκε στη Charlotte, κατά τη διάρκεια Title Match με τη Banks να χάνει δια αποκλεισμού.

Στις 11 Φεβρουαρίου η Banks έγινε NXT Women's Champion, νικώντας σε Fatal Four-Way Match τις Charlotte, Becky Lunch & Bayley. Διατήρησε τον τίτλο για 192 μέρες, χάνοντας τον από την Bayley στο NXT Τakeover: Βrooklyn στις 22 Αυγούστου του 2015.

Έκανε το ντεμπούτο στο RAW στις 13 Ιουλίου του 2015 συμμαχώντας με τις Naomi & Tamina Snuka, δημιουργώντας τη φατρία Τeam B.A.D (Beautiful and Dangerous). Μαζί με τις Team P.C.B (Paige, Charlotte, Becky Lunch) & Team Bella (Nikki and Brie Bella, Alicia Fox) δημιούργησαν μια τριπλή κόντρα με εκατέρωθεν νίκες από όλες τις πλευρές.

Η Sasha banks είναι ξαδέλφη του Mc-Rapper Snoop Dogg. Είναι φαν της Κ-Pop Music και λατρεύει το Anime Sailor-Moon. Σαν μεγαλύτερη επιρροή της στην καριέρα της ως παλαιστής, έχει τον εκλειπόντα Eddie Guerrero, ενώ ο Kurt Angle την έχει χαρακτηρίσει ως το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς της στη γυναικεία πάλη.

Οι χαρακτηριστικές κινήσεις τις στο Ring είναι τα Bankrupt, και το Bank Statement.

Νεότερη Παλαιότερη