RAW 05/10/2015: Παραμένει στον θρόνο του ο John Cena.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw, ο John Cena έκανε προσπάθεια και κράτησε το U.S. Championship κόντρα στον Big E, ανακοινώθηκαν αγώνες για το Hell In A Cell PPV, ενώ η Summer Rae ζήτησε το χέρι του Rusev για να την παντρευτεί.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Πρώτο μήνυμα προς τον Undertaker!


Το επεισόδιο άνοιξε με τους Brock Lesnar και Paul Heyman να κάνουν ένα promo για το Hell In A Cell Pay-Per-View. Ξαφνικά ο Big Show τους διέκοψε με σκοπό να δώσει τα συγχαρητήρια του στον νικητή του M.S.G. όμως όλα ήρθαν εις βάρος του, καθώς ο Beast Incarnate ξέσπασε με Belly To Belly Suplex, και ένα δυνατό F-5.


Ναι, αλλά όχι τώρα...


Η Summer Rae κάλεσε στο ρινγκ τον Rusev για να τον ζητήσει σε γάμο, ο Βούλγαρος δέχτηκε, αλλά όχι τώρα, όπως ο ίδιος τόνισε. Μετά το ζευγάρι αποχώρησε από το ρινγκ με την Αμερικανίδα να ξεσπά σε λυγμούς!


Πήρε αυτό που ήθελε, αλλά υπό έναν όρο!


Οι Kane και Seth Rollins συναντήθηκαν στο ρινγκ για να τα πουν από κοντά!
Μετά από έναν λεκτικό καυγά, η Stephanie McMahon ανακοίνωσε ότι ο Demon Kane θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins στο HIAC Pay-Per-View με το WWE World Heavyweight Championship υπό διεκδίκηση. Αλλά όμως.. σε περίπτωση που ηττηθεί ο Demon Kane, τότε θα χάσει την θέση του ως Director of Operations.


Στο τραπέζι ο πρωταθλητής...


Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Dudley Boyz πήραν την νίκη απέναντι στους Corp. Kane και Seth Rollins, με DQ. Στην συνέχεια ο Demon Kane ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον χώρο επειδή το πόδι του πονούσε, επιτέθηκε στον Seth Rollins με Chokeslam στο Table, προτού δεχθεί όμως το 3D από τους διεκδικητές των ομαδικών τίτλων.


Με "ασίστ" του Randy Orton!!!


Η Wyatt Family ηττήθηκε στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, από τους Randy Orton, Roman Reigns & Dean Ambrose (πρώτη ήττα για τον Braun Strowman).
Το αποτέλεσμα ήρθε με τον Randy Orton να δίνει ασίστ με RKO, και τον Roman Reigns να δίνει την νίκη μέσα από Spear.


Σεβασμός στην Natalya!


H θρυλική Natalya υπέταξε μέσα από το θρυλικό Sharpshooter την Paige, και δείχνει έτοιμη για την "μάχη" της Divas Revolution.

Respect The Hawk!


O Sheamus αφού έκανε ένα promo όπου προσέβαλε τον Neville, πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι του χάρις το Brogue Kick. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας είχε διάρκεια 34 δευτερόλεπτα, ενώ ο King Barrett βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών!

Το έβαλε στα πόδια.


Ο Kevin Owens πέρασε το εμπόδιο του Sin Cara, μετά από Pop-Up Powerbomb.
Στην συνέχεια, ο Intercontinental Champion επιχείρησε να χτυπήσει με Powerbomb στο Apron τον Kalisto, όμως ο Ryback παρενέβη με αποτέλεσμα ο "KO" να τρέξει μακριά.

Το αφεντικό μίλησε και πάλι..!


Η Sasha Banks έδωσε την νίκη στην ομάδα της μετά από το "Bank Statement" σε ομαδικό αγώνα εναντίον στις Bella Army.


Στην κορυφή οι New Day.


Στο Main Event του "κόκκινου σόου" ο John Cena υπερασπίστηκε με επιτυχία το United States Championship κόντρα στον Big E των New Day.
Στην συνέχεια ακολούθησε χάος με παρεμβάσεις των Dudley Boyz και Dolph Ziggler, όμως οι Tag Team Champions παρέμειναν όρθιοι και το επεισόδιο έκλεισε με αυτούς.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη